Witam,
jestem w trakcie sporej inwestycji, w halę imprezową, do
cyklicznych celów komercyjnych. Zastanawiam się nad typem
poszycia, w tym wypadku będzie to oczywiście PCV, ale
może warto wzbogacić ją o szklane fasady? Wtedy na pewno
będzie wyglądała estetyczniej, a wiadomo że w tym
przypadku jest to ważne.
Czy są forumowicze którzy wiedzą coś o takich kwestiach?
Czy to nie wpłynie na wytrzymałość hali? I czy jacyś
solidni producenci się tego podejmą?
offline p.sekiewicz doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline darekwarkocz praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: hugon praktykant |
Pamiętaj, zeby zadbać o jej dobre fundamenty. Na pewno dobrze sprawdzą się do prac ziemnych urządzenia z zakresu techniki wiertniczej, które na pewno przyspieszą pracę, ale też umożliwią zrobienie dobrych wykopów pod stabilne fundamenty. |
| |
Gość: drwal praktykant |
Przy budowie na pewno też przydadzą ci się takie urządzenia jak agregat hydrauliczny i wiele, wiele innych, bo jak wiadomo taka budowa to nie mała inwestycja. |
| |
Gość: dobrogost praktykant |
Wydaje mi sie, ze mogą ci sie przydać urządzenia z zakresu hydrauliki siłowej. Warto pomyśleć o sprzęcie wysokiej jakości, bo wiadomo, zę bardziej opłąca się zapłacić raz, a więcej niż kupować drugie urządzenie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: klaudek praktykant |
Warto też pomyśleć o pasach transportowych i plandekach, które mogą pomóc w zabezpieczeniu sprzętów lub przy transporcie różnych materiałów. |
| |
Warto też pomyśleć o pasach transportowych i plandekach, które mogą pomóc w zabezpieczeniu sprzętów lub przy transporcie różnych materiałów. |
| |
| |
Gość: krzysbrys praktykant |
|
| |
Gość: dobrawa praktykant |
mogę polecić to firmę do hal imprezowych: http://protan-elmark.com.pl/hale-imprezowe/ a> na pewno ci doradzą jai typ poszycia będzie dla ciebie najlepszy |
|