Hala imprezowa

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

8 kwietnia 2015, 12:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
jestem w trakcie sporej inwestycji, w halę imprezową, do cyklicznych celów komercyjnych. Zastanawiam się nad typem poszycia, w tym wypadku będzie to oczywiście PCV, ale może warto wzbogacić ją o szklane fasady? Wtedy na pewno będzie wyglądała estetyczniej, a wiadomo że w tym przypadku jest to ważne.

Czy są forumowicze którzy wiedzą coś o takich kwestiach? Czy to nie wpłynie na wytrzymałość hali? I czy jacyś solidni producenci się tego podejmą?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2015, 13:08

Szukaj pod hasłem kontenery szklane.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2015, 18:01

Pamiętaj, zeby zadbać o jej dobre fundamenty. Na pewno dobrze sprawdzą się do prac ziemnych urządzenia z zakresu techniki wiertniczej, które na pewno przyspieszą pracę, ale też umożliwią zrobienie dobrych wykopów pod stabilne fundamenty.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2015, 18:38

Przy budowie na pewno też przydadzą ci się takie urządzenia jak agregat hydrauliczny i wiele, wiele innych, bo jak wiadomo taka budowa to nie mała inwestycja.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2015, 19:31

Wydaje mi sie, ze mogą ci sie przydać urządzenia z zakresu hydrauliki siłowej. Warto pomyśleć o sprzęcie wysokiej jakości, bo wiadomo, zę bardziej opłąca się zapłacić raz, a więcej niż kupować drugie urządzenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2015, 20:16

Warto też pomyśleć o pasach transportowych i plandekach, które mogą pomóc w zabezpieczeniu sprzętów lub przy transporcie różnych materiałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2015, 20:16

Warto też pomyśleć o pasach transportowych i plandekach, które mogą pomóc w zabezpieczeniu sprzętów lub przy transporcie różnych materiałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2015, 20:17

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2016, 16:26

Pomyśl o wyposażeniu hali z AnbiTech. Mają tam ciekwe rzeczy, naprawdę przydatne w codziennej pracy w takim miejscu

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2016, 12:58

mogę polecić to firmę do hal imprezowych: http://protan-elmark.com.pl/hale-imprezowe/ na pewno ci doradzą jai typ poszycia będzie dla ciebie najlepszy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż konstrukcji stalowych Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Konstrukcje stalowe to inwestycja, która zapewnia nie tylko dużą wytrzymałość, ale także elastyczność w projektowaniu i możliwość szybkiego montażu. Dzięki nowo...
  • Kontenery Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Ja niedawno korzystałem z oferty firmy https://mobilnekontenery.pl/ i mogę szczerze polecić ich usługi. Mają szeroki wybór kontenerów w atrakcyjnych cenach, a....
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 268 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19441 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 262

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >