Hale namiotowe, hale magazynowe

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

13 maja 2015, 11:34

Zgadzam sie: good 0 bad

JARTOM ma w całej Polsce gotowe hale magazynowe na sprzedaż, ale akurat to wymaga wyłożenia odpowiednich środków. Zatem pytanie - kto takie środki posiada? Bo na rynku to ich nie ma.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2015, 23:29

Co do środków na budowę - ja po prostu część odłożylem, a czesc to pożyczka. Wybrałem budowe z płyt warstwowych od http://www.izopanel.pl , co naprawde dobrze sie wpasowało w moj budżet.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2015, 12:07

Trzeba też pamietać, że na takiej hali zawsze przydadzą sie dodatkowe plandeki lub pasy transportowe (http://erka.gdansk.pl/), warto sie więc w nie wyposażyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2015, 14:11

A co myślicie na temat budowy hali z płyt warstwowych? Wydaje mi się, ze to całkiem dobre rozwiazanie i na pewno tańsze niż budowa tradycyjna.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2015, 15:04

Zdecydowanie sie z tym zgadzam, ale nawet w takiej hali z płyt warstwowych potrzeba odpowiedniego sprzętu i drzwi przeciwpożarowych. Od tego w końcu zależy bezpieczeńśtwo naszych pracowników.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2015, 18:23

Warto też zawczasu przemyśleć kwestię ewentualnej automatyzacji niektórych procesów na takiej hali magazynowej. Na pewno sprawi to że praca będzie bardziej wydajna, a koszty ponoszone mniejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2015, 20:09

Warto też pomyśleć o klimatyzacji i ogrzewaniu, wiadomo, że odpowiednia temepratura w miejscu pracy to podstawowe zabezpieczanie komfortu pracownika. Dzięki temu wydajniej pracują.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2015, 23:46

hej, ja jestem po budowie hali i teraz czeka mnie kwestia wyposazenia :) na razie mysle o oswietleniu i podjalem decyzje o kupnie od hurtowni z www.elektro-sal.pl - mysle, ze to bedzie dobra decyzja.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2015, 08:11

A jakie bramy wybieracie do swoich hal? Ja się zastanawiam nad wyborem bramy przemysłowej marki Ryterna. Widziałem na stronie ich realizacje, naprawdę na wysokim poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2015, 16:37

Polecam kupować dobry sprzęt. Nie ma co oszczędzać, bo to się później kończy albo częstymi naprawami, albo przymusem kupienia nowego sprzętu, czyli płaceniem dwa razy. Polecam np. zapoznać się z ofertą firmy Bipromasz, która produkuje maszyny z napędem hydraulicznym.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 381

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >