Hale magazynowe producent

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

3 lutego 2016, 16:39

Zgadzam sie: good 0 bad

też stawiałem hale przemysłową, a jeśli o koszty chodzi to myślę, że to ciężko ocenić, bo wyposażenie takiej hali zależy najbardziej od jej przeznaczenia. Jeśli szukacie solidnej bramy przemysłowej, to warto się jakoś doagadac ta firma roll Adam z Tychów http://www.roll-adam.com.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2016, 11:05

Do nowej hali na pewno będzie potrzebne specjalistyczne oświetlenie. Z tego co mi wiadomo to Rabbit oferuje bardzo profesjonalne oświetlenie przemysłowe http://rabbit.pl/2015/07/23/oswietlenie-hal-s kylight. Ich rozwiązania są energooszczędne i bardzo innowacyjne. Taka hala musi czerpać dużo prądu, więc oszczędność na oświetleniu jest raczej wskazana.

Ten post był edytowany przez Andrzej1456 dnia: 18 lutego 2016, 11:06
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2016, 15:52

Gdy ma się hale magazynowe to częstym problemem są szkodniki, dlatego polecam zainteresować się ofertą firmy www.inso-tech.com.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2016, 23:39

ja za to poszukuje sprawdzonej firmy, ktora zajmie sie automatyka przemyslowa w mojej hali, znajomy wspominal cos o www.klimatyka.com.pl myslicie, ze to trafny wybor? Dzieki z gory za odpowiedzi

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2016, 23:09

a czy mozecie polecic jakas dobra firme od wyposazenia, glownie transportowego takiej hali? Moj znajomy mowil mi cos o firmie www.pro-natura.com.pl myslicie, ze to dobre wyjscie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2016, 11:11

To musi być w kazdym przypadku plan długoterminowy, czyli nie na zasadzie kupujemy co popadnie i gdzie popadnie - hala musi mieć plan, wiązać się z konkretnymi doświadczeniami i fachowcami - wtedy będzie efekt.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 19:05

Do listy kontaktów warto dopisać firmę Kigar - oni w moim przypadku zajęli się wszelkimi usługami transportowymi, a bez tego ani rusz!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 11:05

Prawda jest taka, że warunki zdecydowanie są - już o tym pisałem. Widzieliście raporty od JARTOM? Przewidywania na kolejny rok? Nie sądzimy, aby miało być inaczej, raczej będzie dochodziło do wielu przejęć.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2016, 05:55

Wybudowanie takiej hali to jest dopiero początek, tak mi się wydaje. Póżniej trzeba ją wyposażyć i kupić wszystkie sprzęty, urządzenia, a nierzadko również zainwestować w sprzęt specjalistyczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2016, 06:01

Zgadzam się z tym. Warto też zwrócić uwagę na jakość zamawianych materiałów. Jakoś wydaje mi się, że beton zamawiany w betoniarniach jest lepszej jakości niż ten, który mozemy zrobić sami. Ale komu się w sumie chce teraz samemu bawić w mieszanie cementu w betoniarce jeśli chodzi o budowę dużych powierzchni?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa hali Liczba postów: 244 Grupa: Innowacje w... Polecam również namioty od https://partiez.pl/
  • Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
  • poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
  • Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
  • Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 372

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >