Hale namiotowe, hale magazynowe

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

21 marca 2018, 11:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Najlepiej postawić własną hale magazynową stalową, taka konstrukcja może powstać w kilka tygodni a będzie stabilnym i trwałym rozwiązaniem. Jeśli macie problem z wybraniem dobrej firmy wykonawczej to mogę pomóc. Niedawno korzystaliśmy z usług Commercecon i śmiało mogę stwierdzić, że są bezkonkurencyjni. Swoja rzetelnością, profesjonalizmem i dużym zaangażowaniem zdobyli nasze zaufanie. Podejmują się nawet trudnych projektów, nie każdą hale stawia się prosto i przyjemnie, a oni lubią wyzwania i sprawdzają się w nich bezbłędnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2018, 11:17

Gdy budowałem swoją halę magazynową to podjąłem współpracę z firmą http://impact-pro.pl/ Ich siedziba znajduje się w Gdańsku, więc polecam ich wszystkim z tych okolic. Są rzetelną i godną polecenia firmą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2018, 15:06

Jeśli szukasz hali namiotowej dobrej jakości, to mogę ci polecić ten serwis: http://wartozobaczyc.waw.pl/producent-hal-na- rynku/ Tam masz wszystko dokładnie opisane, czym się kierować przy wyborze itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2018, 10:53

Produkuję wózki transportowe do hal magazynowych i odkąd zamawiam rączki od www.dulawa.eu, nie mam żadnych reklamacji od klientów. Zawsze mam pewność wysokiej jakości i korzystnej ceny. Solidna firma z wieloletnią praktyką.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2018, 14:49

Hala namiotowa to zdecydowanie dobry pomysł! Z pomocą http://www.namiotyhalowe.pl/ udało nam się w nią zaopatrzyć. Mają do wyboru te o małej, średniej jak i dużej wielkości. My postawiliśmy na średnią, której powierzchnia w zupełności wystarcza. :) Została nam wynajęta po niezwykle atrakcyjnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2018, 21:55

Jeśli zbudowaliście już halę, to na pewno będą potrzebne Wam dobrej jakości opakowania przemysłowe. Mogę polecić dobrego producenta http://tht.pl - korzystajcie! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2018, 18:29

Na konstrukcje stalowe oraz obróbkę CNC możecie liczyć w firmie www.pom-sztum.pl do której mam pełne zaufanie. Firma ma usługi w świetnych cenach wiec warto jest się z nią skontaktować.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 12:36

Hala namiotowa jest bardzo szybkim i tanim sposobem na uzyskanie odpowiedniej i zadaszonej przestrzeni. Jeżeli się na nią zdecydujecie to polecam wam zgłosić się do firmy www.auto-plandek.pl Zajmują się wykonywaniem różnego rodzaju plandek, w tym na tego typu hale.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2018, 10:19

Świetnym wyborem okazała się hala namiotowa, w którą zostaliśmy zaopatrzeni dzięki Vigvam http://www.namiotyhalowe.pl/ . Zakupiliśmy namiot halowy średniej wielkości, który okazał się prezentować możliwie najwyższą jakość, estetykę. Wybór ten był kapitalny!A do tego super cena, bardzo konkurencyjna.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2018, 15:14

Jeżeli chodzi o hale i generalnie konstrukcje stalowe, polecam zerknąć także na Dip-Stal.pl służymy radą i pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
  • magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
  • Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 429

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >