Kto działa na terenie całego kraju? Jak docieracie do klientów w różnych miejscach w Polsce? Jakieś sugestie, podpowiedzi? Zależy mi na możliwości realizowania dla nich zleceń, ale wykonawców mam tylko lokalnie. I teraz - jak to zrobić, aby dać im coś solidnego i zarobić?
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Sobera praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
EcoPartner rozwiązuje problem. Zawierasz jedną umowę i masz wielu wykonawców z całej Polski do dyspozycji - znane marki. Wszystko załatwiasz przez aplikację, sam ustalasz wysokość prowizji. Wszystko w jednym miejscu i moim zdaniem tak właśnie to powinno wyglądać. |
| |
offline gabon fachowiec
|
Ok, a jak wygląda realizacja? Piszesz o aplikacji - znajduję wykonawcę i dalej już wszystko idzie w 100 proc. samo, tak? Czy jeszcze coś jest zależne ode mnie? Jakieś sugestie, pomysły, doświadczenia? Zależy mi na tym, żeby wszystko było perfekcyjnie zrealizowane i szły później polecenia. |
| |
offline Latka kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline Latka kierownik
|
Jeśli będziecie się spotykać na prezentację umowy/oferty, to od razu weź kogoś, kto sprawdzi umowę. Tam nie było niczego zaskakującego, ale wiadomo, że takie rzeczy trzeba mieć pod kontrolą. No i jeśli podpiszesz, to daj info. Ciekawi mnie, czy cokolwiek się zmieniło. |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
|