Hobby - książki

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

14 września 2015, 07:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Ksiażki jak najbardziej. Najczęsciej z biblioteki, chyba że, pojawi się w księgarni jakas perełka, to aż grzech isę nie skusić:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2015, 00:07

Dobra książka to najlepszy sposób na jesienne wieczory. Choć ostatnio to raczej mam do czynienia z podręcznikami mojego syna :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2015, 19:53

ja bardzo lubię czytać, nie zasnę jak nie przeczytam co najmniej trzech rozdziałów

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2016, 15:25

Najczęściej kupuje ksiązki na allegro, ewentualnie empik i amazon. Szukam też po faceooku po grupach.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2016, 00:21

Często kupuje używane książki na allegro, albo szukam czegoś w antykwariatach.
Ostatnio strasznie wciągnęła mnie historia Polski. Można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2016, 15:17

Ja kupuję książki gdzie popadnie. Także w internecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2016, 15:48

Uwielbiam czytać książki. Zazwyczaj je dostaję, albo kupuję.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 13:04

ja lubie, najczesciej czytam horrory

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2016, 09:55

Książki to moje największe hobby. Staram się w miesiącu przeczytać przynajmniej 2, ale takie grubsze. Ostatnio bywa ciężko z czasem, ale każdego wieczoru staram się wygospodarować godzinkę tylko dla siebie i dla dobrej książki - warto:D

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2020, 18:13

Teraz to mamy aż za dużo czasu na czytanie :) nie przypuszczałam że będzie kwarantanna ale dzięki temu mogę dokończyć czytanie https://www.taniaksiazka.pl/tajemnica-morderc y-rachel-caine-p-1352893.html co trochę mi nawet na rękę, bo mam bardzo dużo tytułów do przeczytania :)

Ten post był edytowany przez boultypatrik dnia: 14 marca 2020, 18:13
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 562

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >