Hobby - książki

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

15 kwietnia 2015, 18:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Uwielbiam książki, najczęściej jednak wypożyczam w bibliotece.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 kwietnia 2015, 10:41

A chodzicie do teatru? jeśli tak jakie sztuki i spektakle polecacie? Oraz gdzie kupujecie bilety do teatru ? Słyszałem, że jest taki nowy portal Tiketto, ktoś z was już miał okazje wypróbować?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 kwietnia 2015, 15:00

Nie chodzę do teatru, za to dużo czytam. Książki kupuję w antykwariacie, albo pożyczam od znajomych. Ostatnio po raz kolejny przeczytałem Dostojewskiego. Mistrz gatunku.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2015, 10:30

Użytkownik KamilDrogowski napisał: Ostatnio po
raz kolejny przeczytałem Dostojewskiego. Mistrz gatunku.

To już takie poważniejsze tematy. Ja za to bardzo lubię książki Stephena Kinga.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2015, 12:30

King to klasyka gatunku. Kto nie czytał, niech żałuje. Ja ostatnio czytam szwedzkie kryminały. Też są niezłe, Nesbro na przykład.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 10:12

hej ja czytam : starcie królów i nawałnica mieczy. pare lat po dkonczeniu szkoły miałem lekki uraz do ksiazek ale wrociłem do czytania ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2015, 12:40

ja zazwyczaj kupuję w księgarni i tą książką wymieniamy się później w rodzinie :D uwielbiam Kinga dzięki mojemu bratu, który mnie nim zaraził.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 20:06

Czytam głównie książki historyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2015, 17:24

Lubię. Szczególnie literaturę faktu.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 13:35

Czytam i to sporo. Książki najczęściej kupuję w księgarniach, jest ich sporo w mojej okolicy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 610

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >