Hodujecie kwiaty na balkonie?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

14 maja 2020, 12:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Oczywiście, zarówno kwiaty jak i zioła :) na codzień zajmuje się tym żona. Oboje bardzo lubimy odpoczywać wśród zieleni i w obecnej sytuacji epidemiologicznej wykorzystujemy to tego właśnie balkon :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2020, 10:30

Ja w tym roku po raz pierwszy tak skutecznie zaczęłam dbać o balkon. Na pierwszy rzut poszły zioła i warzywa. Mam już bazylię, szczypiorek, pietruszkę, powoli przebija się też mięta i poziomki. A najszybciej wzeszła mi rzodkiewka, którą niedługo będę pikować. Mam też trzy iglaki, które chyba całkiem dobrze się przyjęły na dość słonecznym stanowisku :) Na ten moment chyba tyle roślinek mi wystarczy, chyba, że znajdę jeszcze jakieś ładne zielone rośliny, którym będzie pasowało słońce

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2020, 14:21

Nie kwiaty, a zioła. I w sumie trochę mi to nie wychodzi, ale od czegośtrzeba zacząć.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2020, 12:41

tak i zioła :) na szczęście mam balkon.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2020, 20:13

Użytkownik 9basinka napisał: Ja w tym roku po raz pierwszy tak skutecznie zaczęłam
dbać o balkon. Na pierwszy rzut poszły zioła i warzywa.
Mam już bazylię, szczypiorek, pietruszkę, powoli przebija
się też mięta i poziomki. A najszybciej wzeszła mi
rzodkiewka, którą niedługo będę pikować. Mam też trzy
iglaki, które chyba całkiem dobrze się przyjęły na
dość słonecznym stanowisku :) Na ten moment chyba tyle
roślinek mi wystarczy, chyba, że znajdę jeszcze jakieś
ładne zielone rośliny, którym będzie pasowało słońce

Tak z ciekawości, w czym rosną poziomki? W doniczkach czy na jakiś rabatkach?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2022, 12:31

Okwiecony balkony wyglądają przepięknie. Ja niestety nie mam ręki do kwiatów, także nawet się do tego nie zabieram. Zostało mi podziwiać kwiaty u innych.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2022, 20:16

Interesują mnie nowoczesne donice na taras wykonane z bardzo trwałego materiału. Zależy mi na wysokiej jakości w korzystnej cenie. Do tej pory wyszukałam firmę Cermax, która od ponad 10 lat zajmuje się produkcją donic. Oferta na stronie https://www.sklep.cermax.com.pl/pl/20-donice- z-fiberglass-i-fiberstone

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2022, 15:21

Ja zamawiałem donice ze sklepu urbalive, ale co do kwiatów ciętych to często kupuję w lokalnej kwiaciarni znalezionej na stronie 123kwiaty.pl

I stwierdziłem że może fajną rzeczą będzie podzielenie się z Wami jakie są znaczenia kwiatów, a być może znajdziecie te informacje równie ciekawe jak ja : https://www.123kwiaty.pl/blog/znaczenie-kwiatow-i-kolorow/
Ówczesno nie miałem pojęcia że Róż jest kolorem zarezerwowanym dla ważnych przyjaciół ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2022, 15:25

great post to read AML BOT

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2022, 10:41

Czy wiecie, który sklep online posiada w ofercie donice led? Zależy mi na produktach wysokiej jakości w atrakcyjnej cenie. Jak na razie znalazłam firmę Lime Store. Czy ktoś z was kupował od nich jakieś produkty i może podzielić się opinią? https://limestore.pl/262-donice-led

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 316

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >