Hurtownia śrubek

« Powrót do grupy: Trudne tematy

30 czerwca 2017, 15:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukuję sprawdzonej hurtowni śrubek, nakrętek, podkładek, wkrętów itp. Poprzedni dostawca trochę mnie zawiódł, dlatego teraz zależy mi na solidnej i terminowej firmie. Jeśli korzystacie z jakiejś hurtowni i jesteście zadowoleni, to podzielcie się.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2017, 14:53

Od kilku lat bardzo dobrze współpracuję mi się z hurtownią http://inoxa.pl/ Oprócz bardzo dobrej obsługi podoba mi się tez u nich serwis posprzedażowy i doradztwo techniczne. Krótko mówiąc, zawsze dbają o to, żeby klient był zadowolony, więc wydaje mi się, że też będziesz zadowolony ze współpracy z nimi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2017, 10:31

Zgadzam się z przedmówcą:) Jakiś czas temu nawiązałem współpracę z hurtownią Inoxa. Kupuję tam wkręty do drewna do swojego zakładu. To co najbardziej rzuciło mi się w oczy, to profesjonalne podejście do klienta. Pracownicy hurtowni zawsze doradzą mi, co powinienem wybrać. Póki co nasza współpraca układa się wzorcowo :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2017, 13:11

Różnego rodzaju zawiasy, uchwyty, podpory ma w swojej ofercie hurtownia www.firmakowal.pl Sam zamawiam ich produkty i mogę potwierdzić ich wysoką jakość i niezłe ceny. Polecam wam przejrzeć ich oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2017, 21:15

Duży wybór elementów złącznych i mocujących znajdziecie w hurtowni Mrhammer.pl ja jestem zadowolony ze współpracy z nimi. Oni sprzedają przez internet, ale mają też spory asortyment w hurtowni stacjonarnej, także jak czegoś nie ma na stronie to i tak warto pytać jest duża szansa, że znajdziecie to czego szukacie. Nawet z kosztami wysyłki wychodzi niedrogo, poza tym zawsze można ponegocjować :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2018, 14:11

Osobiście polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.cnc-metal.pl Firma ta świadczy usługi związane z obróbką metali. Zajmuje się też produkcją śrub i nakrętek, więc wykonają dla was każdą ilość śrub i nakrętek w rozmiarze jaki będziecie chcieli.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2019, 13:10

cos sie zmienilo w tej kwestii? Potrzebuje namiarow na kogos sprawdzonego

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2019, 13:23

Co do śrubek, podkładek czy nakrętek mam firmę od której kupuję już ładnych parę lat. https://sruby24.pl - Wybór na tyle duży, że każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Zajmują się również sprzedażą hurtową, więc w przypadku większych ilości, nie będzie problemu z ceną.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2020, 11:29

Możesz zainteresować się także ofertą hurtowni www.adma-trade.pl. Dysponują szerokim asortymentem, pomocną obsługą klienta oraz atrakcyjnymi cenami. Ja zamawiam stamtąd śruby, nakrętki, pręty gwintowane i kotwy prętowe. Wszystkie produkty posiadają dobrą jakość i wysoką wytrzymałość.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Domek na narzędzia Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego domku na narzędzia? Wiem, że nie należą do najtańszych, więc nie chcę wpakować bezsensownie kasy.
  • Jaki podział domu po rozwodzie? Liczba postów: 1079 Grupa: Trudne tema... A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda...
  • Biznes forum Liczba postów: 98 Grupa: Trudne tema... Współczesny biznes wymaga kreatywności i innowacyjnego podejścia. Na stronie https://www.planetaofert.pl/ znajdziesz artykuły dotyczące efektywnych strategii ma...
  • Czy czytasz książki lub poezję? Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Chociaż nie jestem wielkim fanem książek ani poezji, to jednak chciałbym polecić "Szepty niespokojne" Joanny Omylak https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacj e/sz...
  • Architekt remont mieszkania Liczba postów: 55 Grupa: Trudne tema... Czy taki architekt w swoim projekcie uwzględnia też konkretne produkty jakie będą wykorzystane? Meble, armaturę? jestem tego ciekawy, czy już ma się każdy wybór...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19443 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 146

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >