offline ![]() Amadeusz majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() czajek doświadczony
![]() |
Przyznam szczerze, że musisz bardzo dobrze zastanowić się nad tym, jaki produkt ostatecznie wybierzesz. Wybór odpowiedniego krzesła w przypadku pracy siedzącej jest bardzo ważny, bo od tego zależeć będzie, czy pokrzywisz sobie kręgosłup czy też nie. Wygoda też jest ważna, pracując 8 godzin dziennie warto mieć krzesło, na którym będzie siedziało się komfortowo. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Widełka inżynier
![]() |
No jak dla mnie takie krzesło nie jest dobrym wyborem do pracy. Ja w sumie mam już dosć stare krzesło i przydałoby mi się kupić nowe. Ale za to ostatnio w sklepie https://tanisklepmedyczny.pl/ zakupiłem poduszkę do siedzenia, taką za plecy, żeby wygodniej mi się siedziało. |
| |
offline ![]() Anka04 kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: Aniela_wwa praktykant |
Do pracy krzesła powinny być wysokie, z podparciem górnej części kręgosłupa. Niskim osobom najlepiej kupić sensoryczną poduszkę do siedzenia które znajdziemy w profesjonalnych sklepach medycznych np. https://ortopediabialystok.pl/. Poduszka powoduje że nie odczuwamy w kościach 8h pracy. |
| |
Reklamy Google |
Idealnie dobrane krzesło do pracy w domu
«
Powrót do artykułu: Idealnie dobrane krzesło do pracy... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 232 Grupa: Wnętrza Jeśli szukacie dobrych jakościowo produktów czyszczących to polecam wam hurtownia środków czystości dla przemysłu To oferta od producenta i dostawcy wysokiej ja...
- Szybszy i łatwiejszy montaż podłogi zapewni wybór... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Użytkownik entsav napisał: From elegant LED fixtures and accent lighting to customizable mood lighting and spotlights, hiring allows you to tailor your setup to...
- Metaliczne akcenty dodają wnetrzu elegancji Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza From elegant LED fixtures and accent lighting to customizable mood lighting Equipment and spotlights, hiring allows you to tailor your setup to highlight archit...
- Metaliczne akcenty dodają wnetrzu elegancji Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Metaliczne akcenty dodają wnetrzu elegancji Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza