Gość: AdamD praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 15:37 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ignacy-ppp praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kamila praktykant |
|
| |
Gość: janok praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 15:36 | |
| |
Gość: Tadjia praktykant |
Ja teraz jestem na etapie takiej, że muszę wyburzyć stary budynek z miojej działki. To jednak są jakieś koszta, które wliczam już do budowy nowego, dzięki za kontakt na firmę z blachami, przyda się na ogrodzenie., ja mogę poczęstować tym co teraz współpracuję, bo działają sprawnie: www.cm-construction.pl/oferta/19 |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kilin praktykant |
|
| |
Gość: szaki praktykant |
Przy budowie domu jest mnóstwo rzeczy o których trzeba pamiętać . Ja miałem spory problem z tynkowaniem ścian, najpierw zabrałem się za to sam – ale to nie wyszło na dobre, potem skorzystałem z usług firmy firma-tynk.com. im udało się wyprowadzić wszystko tak ,aby nie było widać mizernych efektów mojej pracy :) Generalnie wczesniej zastanów się nad rodzajem otynkowania, bo pozniej to brakuje już czasu na wszystko. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 15:35 | |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Gość: bajaburo praktykant |
|
| |
Gość: kamila praktykant |
|
|
Ile kosztuje budowa domu?
«
Powrót do artykułu: Ile kosztuje budowa domu? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Winda z panelem dotykowym czy klasycznymi przycisk... Liczba postów: 23 Grupa: Budowa i re... Windy można montować także w budynkach które są już od dawna oddane do użytku. Trzeba sprawdzić tylko jakie są dostępne opcje, skontaktować się ze sprawdzonym w...
- Elewacja domu Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Klinkier to doskonały wybór do dekoracji ścian ze względu na swoją trwałość oraz elegancję. Dzięki niemu można stworzyć unikatową przestrzeń pełną klasyki i now...
- Fasada budynku jaką elewację wybrać Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Dom powinien mieć dobrze wykonaną elewację. Klinkier jest materiałem ponadczasowym, który dobrze łączy się z innymi materiałami, jak również j...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 388 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...
- Hale magazynowe: budowa i zastosowanie Liczba postów: 33 Grupa: Budowa i re... Nowoczesne kabiny sanitarne! Odwiedź https://sanitarnekabiny.com.pl/ i wybierz rozwiązania dostosowane do każdej przestrzeni publicznej. Estetyka i trwałość w j...