offline ajlajt majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline barmanka majster
|
To już zależy od różnych czynników. |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Nie da się jednoznacznie określić kosztów w zamian za
usługi projektanta wnętrz, ponieważ wszystko zależy od
danego, indywidualnego przypadku oraz mieszkania, zakresu
prac. Najlepiej porównać oferty oraz ceny kilku biur, po
czym wybrać tą która najbardziej nam odpowiada. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Odezwij się do firmy Decoroom, z Warszawy, którzy obok
kreatywnych projektantów proponują fachowe wykończenie
pod klucz. |
| |
offline Mjon doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline basiia majster
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Zdecydowanie warto porównać sobie ofertę, ale też
jakość wykonywanych usług, czy zakres prac, tzn. czy
świadczą też usługę wykończeniową. |
| |
offline basiia majster
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline dominikgala9 inżynier
|
Tanio znaczy często kiepsko więc raczej nie radzę oszczędzać w tym temacie. Można jednak spróbować swoich sił samodzielnie. Ja tak zrobiłem, jest znacznie wolniej, ale taniej. Ostatnio to zdecydowałem się na nowoczesne firany i chyba kupię te http://www.tekstylialand.pl/francuska-marka-c -22_23.html ale jeszcze nie wiem, bo wielu znajomych mówi, że firany to przeszłość. A mnie się podoba, choć pewnie projektant wnętrz też by mi odradził ;) |
|
Ile kosztuje pomoc projektanta wnętrz?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Możesz użyć „soundboard” jako dzwonka swojego telefonu
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...