Gość: Wagter praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marianna4952 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Akacjowa ALeja na Radzyminie - porównajcie sobie stawki na podobnych osiedlach w stolicy. Kosmiczne różnice w stawkach. Czy ma sens przepłacanie aż takich kwot? Moim zdaniem to zdecydowanie pozbawione sensu, ale każdy oczywiście powinien robić jak uważa. Po co ładować się w kredyt, który będzie rujnował normalność? |
| |
Gość: RufimGam praktykant |
|
| |
offline Kristoferek kierownik
|
Rozpientość cenowa jest dość duża. Wszystko tak naprawdę zależy od tego gdzie szukamy i w jakim standardzie. Do tego jak poszukacie mieszkanie, które kwalifikuje się np. na MDM można sporo oszczędzić w Warszawie sprawdzony deweloper buduje przy Kowalczyka 1 Bliski Tarchomin jeśli nie kojarzycie to sobie poszukajcie w googlach są zdjęcia, lokalizacja moim zdaniem bardzo fajna. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wesleyjaina praktykant |
|
| |
offline dominikgala9 inżynier
|
|
| |
offline Sarge fachowiec
|
Prawda jest taka, że można sobie poszukać fajnie skomunikowanego osiedla pod Warszawą i kupić mieszkanie sporo taniej. Przykłady takich ciekawych inwestycji jest całkiem sporo nie wiem czy kojarzycie Osiedle Radnych 2 ? Jeśli nie to odsyłam do ich FB - https://www.facebook.com/Osiedle-Radnych-2-22 3038558101283/ można poczytać jak to wygląda teraz mają jakąś promocję do końca maja. |
| |
offline green6 fachowiec
|
Kto co lubi, ale nie chciałam mieszkać za Warszawą ze względu na utrudnione dojazdy. Skorzystałam z pomocy pośrednika Eugeniusza Jaworskiego, który doradził mi dzielnicę Wilanów. Komunikacja jest tu bardzo dobra, a jeszcze powstają dodatkowe linie do centrum i na Wolę. Pod nosem mam też centra handlowe i wszelkie najważniejsze punkty, a jednocześnie mieszkam z dala od zgiełku centrum. |
| |
Gość: szman praktykant |
|
|
Ile musimy mieć na mieszkanie w Warszawie?
«
Powrót do artykułu: Ile musimy mieć na mieszkanie... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Na północy Krakowa realizowana jest koncepcja 15-m... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Inwestycje w nieruchomości Liczba postów: 275 Grupa: Inwestycje Inwestowanie w nieruchomości za granicą to jedna z najlepszych decyzji finansowych, którą można podjąć, szczególnie jeśli myślimy o przyszłości. Oprócz zysków z...
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 219 Grupa: Inwestycje Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzi...
- Zanim komornik zapuka do drzwi. Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Tutaj na tym blogu znajdziecie ciekawe informacje, kiedy komornik może wam coś zająć i zawitać do waszego miejsca zamieszkania !
- Puk, puk... Komornik! Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje