Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline TDM Tarasy drewniane ekspert
|
Czas montażu tarasu uzależniony jest przede wszystkim od powierzchni, kształtu oraz podstawy tarasu (balkon, płyta żelbetowa, samonośny na gruncie). Doświadczona grupa montażowa składająca się z 3 osób jest w stanie położyć nawet 50 metrów kwadratowych tarasu w jeden dzień. |
| |
Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
|
Jeżeli jest dobrze zrobiona wylewka, to układanie tarasu sprawia ogromną przyjemność, ale to tak naprawdę rzadkość. Często wylewka jest nierówna, a do tego nie ma zrobionego spadku- to znacznie wydłuża czas pracy, ponieważ wszystko musi być idealnie wypoziomowane. |
| |
offline emax kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Wiele osób chce zostać bohaterami w swoim domu i decyduje się zamontować taras samemu. Jakość wykonania na pewno odbiega od tego co prezentują fachowcy, często również deski mocowane są bez szczelin co prowadzi do wyrywania wkrętów i powstania nierówności. Jednak osobiste uporanie się z tematem tarasu drewnianego daje majsterkowiczowi ogromne poczucie satysfakcji. |
| |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
offline przemek72 inżynier
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
|
|
Ile czasu?
«
Powrót do grupy: Ekspert tarasów
Ostatnio na forum
- Jaki materiał na taras? Liczba postów: 241 Grupa: Ekspert tar... Szanowni Państwo, Jeżeli decydujemy się na zbudowanie tarasu z drewna, to trzeba zadbać o jego skuteczną ochronę przed szkodnikami, pleśnią i działaniem niekorz...
- Co na taras? Liczba postów: 727 Grupa: Ekspert tar... Też się zastanawiam nad wymiana deski naturalnej na kompozyt...wieczna impregnacja jest dobijająca.Taras 100% południowy. Wymieniał ktoś ? Czy odpuścić sobie d...
- taras drewniany Liczba postów: 225 Grupa: Ekspert tar... ja mam od północy i zachodu - w ostatnie lato byliśmy przeszczęśliwi, bo było na nim wystarczająco chłodno w upalne dni żeby z niego nie uciekać myślę, że warto...
- Szukam opinii na temat szklanych zadaszeń tarasu Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert tar... Jeśli szukasz niezawodnego dostawcy elementów złącznych, który może zaoferować produkty odpowiadające najwyższym standardom, https://inoxa.pl może być odpowied...
- malowanie tarasu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert tar... Ja na szczęście nie mam z tym problemów, ponieważ jako materiał na taras wybraliśmy kostkę Plaza Grande, a do tego jako elewację w dużej mierze wykorzystaliśmy....