offline TDM Tarasy drewniane ekspert
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline BiPiBruk majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Meisen.pl doświadczony
|
|
|
Ile czasu?
«
Powrót do grupy: Ekspert tarasów
Ostatnio na forum
- Jaki materiał na taras? Liczba postów: 241 Grupa: Ekspert tar... Szanowni Państwo, Jeżeli decydujemy się na zbudowanie tarasu z drewna, to trzeba zadbać o jego skuteczną ochronę przed szkodnikami, pleśnią i działaniem niekorz...
- Co na taras? Liczba postów: 727 Grupa: Ekspert tar... Też się zastanawiam nad wymiana deski naturalnej na kompozyt...wieczna impregnacja jest dobijająca.Taras 100% południowy. Wymieniał ktoś ? Czy odpuścić sobie d...
- taras drewniany Liczba postów: 225 Grupa: Ekspert tar... ja mam od północy i zachodu - w ostatnie lato byliśmy przeszczęśliwi, bo było na nim wystarczająco chłodno w upalne dni żeby z niego nie uciekać myślę, że warto...
- Szukam opinii na temat szklanych zadaszeń tarasu Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert tar... Jeśli szukasz niezawodnego dostawcy elementów złącznych, który może zaoferować produkty odpowiadające najwyższym standardom, https://inoxa.pl może być odpowied...
- malowanie tarasu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert tar... Ja na szczęście nie mam z tym problemów, ponieważ jako materiał na taras wybraliśmy kostkę Plaza Grande, a do tego jako elewację w dużej mierze wykorzystaliśmy....