Stron: 47 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
Gość: hieronim praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:40 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: mijer praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:40 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wade praktykant |
Na pewno była inna. U mnie na szczęście jakos dzięki pomocy rodziców zamknęliśmy się w 200 tysiacach, teraz zostało nam do przywiezienia jeszcze trochę www.phu-leszczynski.pl/]czarnoziemu znaczy się już zamówiliśmy transport, żeby dobrze rosła nam trawa i warzywa w ogródku na wiosnę. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:39 | |
| |
Gość: mumek praktykant |
Dolicz do tego jeszcze stolarkę okienną, drzwiową i bramę garażową i wiele, wiele innych rzeczy o których się zupełnie nie myśli, jak się zaczyna budowac. |
| |
Gość: olejski praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: migas4 praktykant |
|
| |
Gość: Leon01 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:37 | |
| |
Gość: deskowniczy praktykant |
A ja przypomnę o tym, co większości umyka przy budowie domu. Razem z żoną chcieliśmy odczuwać większe bezpieczeństwo i zdecydowaliśmy się na detektory gazu i przede wszystkim szczelne zawory od http://poltraf.com/ - lepiej o tym pomyśleć już teraz i wliczyć w koszty, a nie potem dać się zaskoczyć! |
| |
Gość: kriss.p praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:41 | |
| |
offline dolczewita kierownik
|
A ja jestem zwolenniczka trochę łatwiejszych rozwiązań. Dla mnie budowa domu to ogromny ster. Nie znam się na prawie budowlanym i nigdy nie miałam z tym do czynienia. Dlatego chyba postawię bardziej na ofertę takiej firmy [ , zaprojektują mi dom i postawią w całości. Ja poczekam tylko na efekty. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:41 | |
|
Stron: 47 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸