Ile kosztuje budowa domu?

« Powrót do artykułu: Ile kosztuje budowa domu? | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 47 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

8 października 2015, 06:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Zaoszczędzić można zamawiając www.zambetodrzykon.pl/]beton przemysłowy do wylania fundamentów. Oszczędza sie wtedy nie tylko pieniadze, ale i czas. Jakie jest wasze zdanie?

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:40
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2015, 06:16

Gotowy beton i gotowe www.noe.pl/]szalunki i deskowaniaTeraz wszystko jest dużo prostsze niz kiedyś. Ale mam wrażenie, ze dużo droższe. A moze kiedys była inna wartość pieniadza.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:40
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 października 2015, 05:04

Na pewno była inna. U mnie na szczęście jakos dzięki pomocy rodziców zamknęliśmy się w 200 tysiacach, teraz zostało nam do przywiezienia jeszcze trochę www.phu-leszczynski.pl/]czarnoziemu znaczy się już zamówiliśmy transport, żeby dobrze rosła nam trawa i warzywa w ogródku na wiosnę.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:39
Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2015, 06:05

Dolicz do tego jeszcze stolarkę okienną, drzwiową i bramę garażową i wiele, wiele innych rzeczy o których się zupełnie nie myśli, jak się zaczyna budowac.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2015, 06:34

Wiadomo, ze każdego inaczej to wwszystko kosztuje. Ja mam pytanie trochę z innej beczki. Czy korzystał ktoś z usług www.marbud-nadzorbudowlany.pl/]nadzorcy budowlanego Jestem ciekaw waszych doświadczeń w tyum temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 października 2015, 19:49

Ceny są różne, ale warto korzystać z doświadczonych firm, które mają w swoim gronie specjalistów. Poza tym ważne są kompleksowe usługi, żeby nie trzeba było szukać specjalistów. Warto zerknąć sobie na przykład tutaj Oferta naprawdę bardzo ciekawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2015, 14:07

Przy budowie warto też zaopatrzyć się w solidnej jakości liny i sznurki budowlane, które oferuje firma U mnie bardzo usprawniły proces budowy domu

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:37
Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2015, 00:41

A ja przypomnę o tym, co większości umyka przy budowie domu. Razem z żoną chcieliśmy odczuwać większe bezpieczeństwo i zdecydowaliśmy się na detektory gazu i przede wszystkim szczelne zawory od http://poltraf.com/ - lepiej o tym pomyśleć już teraz i wliczyć w koszty, a nie potem dać się zaskoczyć!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2015, 12:35

trzeba też pamiętać żeby rusztowania które się kupi lub wypożyczy pochodziły od sprawdzonej firmy. Solidny i bardzo dobrej jakości sprzęt ma firmawww.novarent.pl która w swej ofercie ma także plandeki i szalunki czyli wszystko co niezbędne przy budowie.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:41
Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2015, 19:06

A ja jestem zwolenniczka trochę łatwiejszych rozwiązań. Dla mnie budowa domu to ogromny ster. Nie znam się na prawie budowlanym i nigdy nie miałam z tym do czynienia. Dlatego chyba postawię bardziej na ofertę takiej firmy [ , zaprojektują mi dom i postawią w całości. Ja poczekam tylko na efekty.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:41
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 47 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 357

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >