Stron: 47 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
Gość: Ertyk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kazik876 praktykant |
ja uważam, że różne mogą być koszta, zależy od cen produktów jakie wybierzesz. Ja polecam zdecydowanie wybrać jak najlepszą jakość, ale wyszukać niewielką cenę. Wazny jest beton, tutaj jakość to koneiczność, dlatego warto poszukać w http://stambet-bud.pl na reszcie możesz troszkę oszczędzić. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: sonix11 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:41 | |
| |
Gość: carlon praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:41 | |
| |
Gość: gii01 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline roksiklok praktykant
|
Hym... ale to dość trudne pytanie zważywszy na to, że dom powinno budować się etapami, aby fundamenty dobrze osadziły się na gruncie. Wiem, że można i budują domy od razu w górę, ale potem cuda wianki się dzieją pękające ściany i tak dalej. W każdym razie patrząc na to tak prawidłowo, to w zeszłym roku ceny podskoczyły w górę i ktoś , kto budował rok temu nawet ma nieaktualne ceny. A poza tym każdy z nas oczekuje od swojego domu czegoś i innego i przede wszystkim innych standardów więc nie zawsze takie porównywanie jest zasadne |
| |
offline rafik85 majster
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:32 | |
| |
Gość: Roman Deczer praktykant |
Sceptycznie podchodzę do takich wycen. To jest jednak budowa i dla mnie nie da się jednoznacznie określić kwoty jaką poświęcisz na budowę. Możesz starać się zaoszczędzić. Jest kilka prostych sposobów, aby to zrobić. Na przykład zamiast kupować elektronarzędzia, rusztowania lub maszyny budowlane, możesz skorzystać z oferty wypożyczalni. Sprzęt jest równie dobry a jednak koszta o wiele mniejsze. Jedną z wypożyczalni, którą w ostatnim czasie miałem okazję testować jest www.ramirent.pl, daj znać czy taki pomysł Ci odpowiada. |
| |
Gość: erfre praktykant |
|
| |
Gość: ukujm praktykant |
|
|
Stron: 47 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸