![]() Gość: AdamD praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 15:37 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ignacy-ppp praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kamila praktykant |
|
| |
![]() Gość: janok praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 15:36 | |
| |
![]() Gość: Tadjia praktykant |
Ja teraz jestem na etapie takiej, że muszę wyburzyć stary budynek z miojej działki. To jednak są jakieś koszta, które wliczam już do budowy nowego, dzięki za kontakt na firmę z blachami, przyda się na ogrodzenie., ja mogę poczęstować tym co teraz współpracuję, bo działają sprawnie: www.cm-construction.pl/oferta/19 |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: kilin praktykant |
|
| |
![]() Gość: szaki praktykant |
Przy budowie domu jest mnóstwo rzeczy o których trzeba pamiętać . Ja miałem spory problem z tynkowaniem ścian, najpierw zabrałem się za to sam – ale to nie wyszło na dobre, potem skorzystałem z usług firmy firma-tynk.com. im udało się wyprowadzić wszystko tak ,aby nie było widać mizernych efektów mojej pracy :) Generalnie wczesniej zastanów się nad rodzajem otynkowania, bo pozniej to brakuje już czasu na wszystko. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 15:35 | |
| |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: bajaburo praktykant |
|
| |
![]() Gość: kamila praktykant |
|
|
Ile kosztuje budowa domu?
«
Powrót do artykułu: Ile kosztuje budowa domu? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Bezpieczna praca na wysokości Liczba postów: 45 Grupa: Budowa i re...
- BHP w pracach domowych Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... BHP obrosło w wiele mitów https://pl.vits.co/blog/6-mitow-o-techno logii-w-bhp, w domu też trzeba uważać na odpowiednie zasady BHP.
- Jak sprzątać po pracach budowlanych sprawnie i bez... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re...
- Taśmy budowlane do pracach remontowo-wykończeniowy... Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Jeżeli ktoś z was szuka profesjonalnych i najlepszych na rynku taśm budowlanych to polecam zapoznać się z ofertą firmy https://bernas.pl/rzepy-3m/. Ja zamawiam....
- Jak pozbyć się pyłu powstałego przy pracach remont... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...