wszystko sporo kosztuje. Ja jestem na etapie budowy dachu już i znowu spory wydatek mnie czeka. Własnie zamówiłam dachówkę u nich http://www.veldach.com.pl/oferta.php . mają tam spory wybór. Ja postawiłam na ceramiczną dachówkę bo jest solidniejsza.
Stron: 47 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
Gość: ojojejjjjj praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ergre praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline goniaq majster
|
Z tego co ja wiem to , to ile kosztuje budowa domu jest zależne od bardzo wielu rzeczy. Wiadomo że nie jest to nic taniego. Nie ma sensu też oszczędzać na gorszej jakości materiałach. Chyba jedyne co możesz oszczędzić to jeśli część rzeczy będziesz robić sam a nie firma budowlana za Ciebie. |
| |
Gość: rgrg praktykant |
|
| |
Gość: gregreger praktykant |
To zalezy, jak będziesz mial szczegoly jak będzie wykonczony, metraz itp. to idziesz do firmy tego typu www.ekspertyzy.waw.pl i bez problemu dowiesz się ile będzie ci trzeba na budowe |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ikill praktykant |
|
| |
Gość: dannysss praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:40 | |
| |
Gość: schizm praktykant |
koszt budowy w duzej mierze zalezy od materialow. Sa materialy tansze i gorsze oraz lepsze i drozsze - nie ma sie co oszukiwac, za jakosc sie placi! Jak sie juz ktos zdecyduje na takie budowy czy remonty to w www.srubywkrety.pl mozna kupic rozne przydatne gwozdzie, wkrety itp |
| |
Gość: karmeel praktykant |
Zgadzam się, ale też nie należy przesadzać. Czasami dobrej jakości rzeczy nie kosztują majątku, a płaci się tylko za marke. Ja już jestem na etapie sprzątania działki po budowie. Lada dzień będziemy wywozić śmieci i gruz i będzie można siać trawę. Już się nie mogę doczekać. |
| |
Gość: molenda praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:40 | |
|
Stron: 47 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸