Ile kosztuje gotowy dom drewniany?

« Powrót do artykułu: Ile kosztuje gotowy dom drewniany? | « Powrót do grupy: Inwestycje

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

12 listopada 2021, 07:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Jest wiele czynników, które wpływają na ostateczną cenę domu. Jednym z nich jest wybór odpowiedniej firmy, która ma doświadczenie w budowaniu domów drewnianych. Ja od siebie mogę wam polecić skontaktowanie się z https://www.szwejko.pl/oferta Sam zdecydowałem się na ich ofertę i mogę powiedzieć że wybudowali mi solidny, drewniany dom w całkiem niezłej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 stycznia 2022, 14:09

A skąd wziąłeś projekt domu? Ja skorzystałem z usług firmy IDI Studio gdzie zatrudniają kreatywnych projektantów potrafiących zaprojektować świetną przestrzeń i przygotowali projekt. Dom jest nowoczesny, funkcjonalny i co najważniejsze, skrojony pode mnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 kwietnia 2023, 09:10

Natomiast jeżeli kupiliście dom drewniany, ale już wiekowy i chcielibyście przeprowadzić renowację wnętrz drewnianych, aby było piękne oraz funkcjonalne w codziennym użytku to możesz zapoznać się z ofertą przygotowaną przez firmę KMI Pro System https://kmiprosystem.pl/renowacja-wnetrza-dre wnianego-domu/, która wykonana takie prace i co najważniejsze zadba o jak najwyższą jakość i jednocześnie terminowość przeprowadzonych realizacji zamówień. Jednocześnie warto wspomnieć, że bez dodatkowych kosztów przyjeżdzają wykonać wstępną próbę oczyszczania i test parku maszyn.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 115

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >