offline ![]() ajlajt majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() barmanka majster
![]() |
To już zależy od różnych czynników. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
Nie da się jednoznacznie określić kosztów w zamian za
usługi projektanta wnętrz, ponieważ wszystko zależy od
danego, indywidualnego przypadku oraz mieszkania, zakresu
prac. Najlepiej porównać oferty oraz ceny kilku biur, po
czym wybrać tą która najbardziej nam odpowiada. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Odezwij się do firmy Decoroom, z Warszawy, którzy obok
kreatywnych projektantów proponują fachowe wykończenie
pod klucz. |
| |
offline ![]() Mjon doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() basiia majster
![]() |
|
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Zdecydowanie warto porównać sobie ofertę, ale też
jakość wykonywanych usług, czy zakres prac, tzn. czy
świadczą też usługę wykończeniową. |
| |
offline ![]() basiia majster
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() dominikgala9 inżynier
![]() |
Tanio znaczy często kiepsko więc raczej nie radzę oszczędzać w tym temacie. Można jednak spróbować swoich sił samodzielnie. Ja tak zrobiłem, jest znacznie wolniej, ale taniej. Ostatnio to zdecydowałem się na nowoczesne firany i chyba kupię te http://www.tekstylialand.pl/francuska-marka-c -22_23.html ale jeszcze nie wiem, bo wielu znajomych mówi, że firany to przeszłość. A mnie się podoba, choć pewnie projektant wnętrz też by mi odradził ;) |
|
Ile kosztuje pomoc projektanta wnętrz?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 659 Grupa: Ciekawe pom... Dzieciaki były zachwycone, a ja jeszcze bardziej ... rejs motorówką po odrze we wrocławiu to świetna opcja na rodzinny wypad. Można się zrelaksować i zobaczyć....
- Wykończenie kuchni Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Pomyśl nad montażem paneli szklanych, lub innych elementów wystroju, np. połączenie szkła i metalu.
- Blacharz samochodowy, kiedy korzystać? Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Sprawdźcie sobie stronę https://www.zderzakwkolorze.pl , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Zderzak w Kolorze z najróżniejszymi elementami karose...
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 495 Grupa: Ciekawe pom... Szukam poradnika o tym, jak wygląda czyszczenie BIK krok po kroku.
- wyposażenie biura Liczba postów: 404 Grupa: Ciekawe pom... Zasilanie gwarantowane to kluczowy element dla ciągłości działania wielu systemów. Dowiedz się, czym jest system zasilania gwarantowanego i jakie ma zastosowani...