Gość: Sisi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Mieszkania w Warszawie tanie nie są ale z drugiej strony w
Warszawie zarabia się o wiele wiecej i samo miasto daje
więcej dobrych perspektyw dla młodych ludzi. Jeśli
miałbym polecać jakieś dobre miejsce do zamieszkania to
będzie to Wilanów. Obecnie realizuje się tam kilka nowych
inwestycji ale najciekawszą w mojej opinii jest ta na
Teodorowicza.Zora Wilanów. Realizacja w trakcie budowy,
planowana do oddania do użytku w 2016 roku. Mieszkania
prezentują się tam bardzo ciekawie: |
| |
Reklamy Google | |
Gość: beaa praktykant |
|
| |
Gość: Wester praktykant |
|
| |
Gość: ewesime praktykant |
Bez przesady, na przykład za 297 tysięcy można spokojnie kupić 3 pokojowe mieszkanie. Dobrym przykładem jest Osiedle Ostródzka. Dodatkowo jest dużo promocji, z których można skorzystać, np. kasa na wykończenie. W Warszawie mało deweloperów wychodzi tak frontem do klienta. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tonika praktykant |
Ceny wahają się od 6 do 9 tys. za metr, wszystko zależy od lokalizacji i standardu ale i komunikacji. Długo mieszkałam na obrzeżach i teraz to raczej wypośrodkowałabym na lokalizację bliżej centrum ale cenie dla ludzi, czyli np na nieco powyżej 7 tys za m2 jak na osiedlu Bliska Wola. |
| |
Gość: Wester praktykant |
|
| |
Gość: mmmm praktykant |
|
| |
Gość: Gagta praktykant |
|
| |
Gość: Gagta praktykant |
|
|
Ile musimy mieć na mieszkanie w Warszawie?
«
Powrót do artykułu: Ile musimy mieć na mieszkanie... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Zakup mieszkania bez zagrożeń Liczba postów: 174 Grupa: Inwestycje Ja zdecydowałem się na nieruchomość za granicą i to była dobra opcja. Sporo w tym temacie pomogła mi firma https://mmt-schneider.com/ gdyby nie współpraca z nim...
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 251 Grupa: Inwestycje Korzystanie z narzędzia dostępnego na https://cenametra.pl/wycena-mieszkania to oszczędność czasu i pieniędzy. W przeciwieństwie do tradycyjnych metod wyceny, n...
- Generalny wykonawca osiedla NeoVillage Liczba postów: 7 Grupa: Inwestycje Bardzo fajna wizualizacja osiedla. Osiedle wygląda na przyjazne, fajna lokalizacja do zamieszkania.
- Czy warto kupić dom od dewelopera? Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Bezkonkurencyjna pożyczka hipoteczna Liczba postów: 175 Grupa: Inwestycje Kredyty to najgorszy pomysł. Można się nieźle wpakować w tarapaty na parę ładnych lat, dlatego wybieram bezpieczne pożyczki. Ja wzięłam akurat pożyczkę na mój n...