![]() Gość: Aleksandra_oo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kej_say fachowiec
![]() |
Co do ekologii to ja wam polecam ten https://bluemedia.pl/baza-wiedzy/aktualnosci/ pierwsza-wygrana-batalia-jestesmy-swiadomi-zmian-klimatyczny ch artykuł o tym jak dużo ludzi już wie o tym że jest z tym problem i wiedzą co za to odpowiada. Ważne żebyśmy wszyscy z tym zaczęli walczyć aby spowolnić i całkiem wyeliminować to zjawisko. |
| |
Reklamy Google |
Ile wody marnujemy każdego dnia? Ekologia na co dzień
«
Powrót do artykułu: Ile wody marnujemy każdego dnia?... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Hala stalowa a murowana – porównanie rozwiązań Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re... Osobiście polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy AG HALE - hala warsztatowa , która jest producentem najr...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...
- Bramy garażowe – rodzaje i zastosowanie Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Jeżeli jesteśmy w temacie bramy garażowej to polecam zgłosić się do profesjonalistów. ja znam taką firmę i jest to bramy tczew i ja zamawiałem u nich taką bram...
- Sprawna praca e warsztacie Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...
- Na czym polega praca tynkarza? Krótka charakteryst... Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re...