Informatyk do firmy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

18 sierpnia 2019, 12:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Potrzebuję szybko znaleźć kogoś kto zna się na odzyskiwaniu danych z dysku. Niestety uległ dość dużemu zniszczeniu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2019, 16:25

Mi dziecko raz zalało komputer słodkim soczkiem i niestety tylko do wymiany się nadawało. :/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2019, 13:30

no wiesz, może do wymiany bo na takiego informatyka trafiłaś. zawsze można próbować odzyskać dane.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2019, 04:43

Typowy informatyk co to umie tylko składać i czyścić komputer zapewnie tutaj nie pomoże ;D

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2019, 10:02

Na pewno fachowcy będą chcieli znać przyczynę zniszczenia dysku, no ale poza tym to odzyskiwanie danych z dysku Poznań jest możliwe chociażby z firmą Akte. Na ich stronie znajdziesz telefon do nich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2019, 10:03

A z jakich systemów informatycznych korzystacie tak ogólnie w Waszych firmach? Czy ktoś z Was ma na przykład wdrożone systemy od firmy Primesoft, o których mowa na stronie http://www.primesoft.pl/? I jak się sprawdzają? Czy rzeczywiście warto w nie zainwestować?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2020, 07:01

A może zamiast zatrudniać kolejnego pracownika, lepiej skorzystać z outsourcingu IT? Na czym to polega wyjaśnia poradnik https://techtech.pl/technologiczne-firmy-info rmatyczne-czyli-jakie-w-czym-moga-pomoc opisujący usługi firm informatycznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2020, 22:43

Ja bym jednak zatrudniał kogoś na stałe, pewniej no i zaufanie warto mieć do niektórych zajmujących się tajnymi informacjami i danymi firmy. Na https://www.gowork.pl/praca/rzeszow;l jest możliwość wystawienia oferty pracy, wpisz wymagania i czekaj na cv

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2021, 10:11

Możecie polecić jakąś firmę, która oferuje usługi IT we Wrocławiu? Moja znajoma ma firmę w której są wykorzystywane komputery i jest potrzeba, by opiekować się wspomnianym sprzętem.

Ten post był edytowany przez Budowlanka1122 dnia: 20 sierpnia 2021, 10:16
Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2022, 23:04

Jeśli już mówimy o jakiś rozwiązaniach IT, o internecie i o pracy informatyka, to myślę, że warto sprawdzić sobie specjalizacje informatyczne , aby mocniej się zainteresować. Liczę na to, że propozycji jest całkiem sporo. A branża informatyczna aktualnie jest jedną z popularniejszych.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tania drukarnia internetowa... Liczba postów: 639 Grupa: Trudne tema... Każda profesjonalna firma dba o spójność swojego wizerunku, a projekt teczki może być kluczowym elementem tej strategii. Teczka to coś więcej niż tylko praktycz...
  • Mieszkanie co i jak? Liczba postów: 59 Grupa: Trudne tema... Hej wszystkim! Poszukuję mieszkania i natrafiłem na ofertę AM Projekt - https://www.amprojekt.com.pl/. Interesują mnie szczególnie ich projekty premium, takie j...
  • Wybór materaca Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... Sama przez długi czas bagatelizowałam wpływ materaca na moje samopoczucie. Myślałam, że skoro mam młode ciało, to jakoś "przeżyję" nawet na starym, trochę już w...
  • Księgowość online Liczba postów: 157 Grupa: Trudne tema... Na pewno takie rzeczy są ważne, ale moim zdaniem również warto jest wiedzieć co zmieni się w podatkach w 2022 roku. Właśnie dlatego ja chciałbym polecić każdemu...
  • Biuro rachunkowe lub księgowa Wrocław Liczba postów: 34 Grupa: Trudne tema... Według mnie, Alfa Business to świetny wybór dla firm szukających kompleksowej obsługi księgowej. Firma oferuje usługi księgowe, doradztwo podatkowe oraz obsługę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19592 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >