offline ![]() XxKlakierXx inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() majkale fachowiec
![]() |
Mi również podobają się eleganckie meble. W ostatnim
czasie przepadam za meblami w starym, secesyjnym stylu,
dlatego też spodobały mi się komody z serii Orland Brw.
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mantra praktykant |
|
| |
![]() Gość: mantra praktykant |
|
| |
offline ![]() MegaSofa.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
Jeśli poszukujesz komody "z duszą", to powinieneś poszukać komody z litego drewna! Ja taką komodę zakupiłam tutaj https://patrei.pl/komody-i-konsole/ i jestem z niej bardzo zadowolona. Jest to mebel, który odmienił moje wnętrze, dodał mu klasy i stylu. Jest to rozwiązanie, które sprawdzi się w każdym typu pomieszczeń, i tych eleganckich, i tych urządzonych "na luzie". Lite drewno to świetny materiał, ponieważ jest ponadczasowy, szlachetny, twardy i mocny. Ja swoją komodę mam zrobioną z drewna dębowego i wygląda przepięknie. Bardzo polecam! :D |
|
Innowacyjne komody i barek
«
Powrót do artykułu: Innowacyjne komody i barek | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 233 Grupa: Wnętrza Niestety zawsze będziemy musieli poświecić trochę czasu na sprzątnie, to bardziej kwestia wyboru dobrych środków czystości, które w praktyce okażą się być skute...
- Wystrój mieszkania: jak zaaranżować przytulne wnęt... Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza Szukając inspiracji do nowoczesnych aranżacji wnętrzarskich, warto zwrócić uwagę na formatki lakierowane. Są one świetnym rozwiązaniem pod kątem estetyki i funk...
- Jak zaaranżować łazienkę w przystepnej cenie? Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza That’s awesome! DIY projects like redoing the bathroom really cut costs. For high-quality, long-lasting upgrades like a bio-bidet or premium tiles, always downl...
- Jak otworzyć zepsuty zamek w drzwiach? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 39 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....