offline ![]() XxKlakierXx inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() majkale fachowiec
![]() |
Mi również podobają się eleganckie meble. W ostatnim
czasie przepadam za meblami w starym, secesyjnym stylu,
dlatego też spodobały mi się komody z serii Orland Brw.
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mantra praktykant |
|
| |
![]() Gość: mantra praktykant |
|
| |
offline ![]() MegaSofa.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
Jeśli poszukujesz komody "z duszą", to powinieneś poszukać komody z litego drewna! Ja taką komodę zakupiłam tutaj https://patrei.pl/komody-i-konsole/ i jestem z niej bardzo zadowolona. Jest to mebel, który odmienił moje wnętrze, dodał mu klasy i stylu. Jest to rozwiązanie, które sprawdzi się w każdym typu pomieszczeń, i tych eleganckich, i tych urządzonych "na luzie". Lite drewno to świetny materiał, ponieważ jest ponadczasowy, szlachetny, twardy i mocny. Ja swoją komodę mam zrobioną z drewna dębowego i wygląda przepięknie. Bardzo polecam! :D |
|
Innowacyjne komody i barek
«
Powrót do artykułu: Innowacyjne komody i barek | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Kontakt Simon - ekskluzywna linia włączników inspi... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa z brodzikiem - dlaczego ten wyb... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza To możesz jeszcze sprawdzić sobie kabiny prysznicowe z oferty Oltens u których znajdziesz sporo ciekawych opcji co do rozmiarów i też wariantów kolorystycznych....
- Aranżacja wnętrz: zmień charakter mieszkania Liczba postów: 50 Grupa: Wnętrza Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://www.pineap.pl/dom-i-wnetrze/plyt y-fornirowane-w-aranzacji-wnetrz/ , na której znajdziecie bardzo interesu...
- Idealnie zaaranżowany przedpokój wizytówką domu Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, płytki klinkierowe to świetny sposób na podkreślenie charakteru wnętrza i dodanie mu wyjątkowego stylu. W salonie mogą stanowić efektowne tło....
- Naturalne drewno ociepla aranżację wnętrza Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, płytki klinkierowe to doskonała alternatywa dla farb i tapet, która gwarantuje długowieczność i łatwość utrzymania w czystości. Ich trwałość i...