offline fiorina majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline GunsNRoses inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
offline plastuś doświadczony
|
|
| |
Gość: Ekspert PCPM praktykant |
Jeżeli chodzi o instalację zarówno c.o. jak wodociągową warto zainteresować się rurami z miedzi. W przypadku tradycyjnego c.o. z grzejnikami ważną właściwości miedzi jest anty dyfuzyjność, dzięki której do obiegu nie przenika tlen, który powoduje korozję. Przy instalacjach wodociągowych ważną cechą miedzi jest wysoka higieniczność, przez co nie wydziela ona żadnych szkodliwych substancji. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: paweł123 praktykant |
|
| |
offline witekem praktykant
|
|
| |
Gość: maciek654 praktykant |
Bardzo fajny zróżnicowany wybór części pod instalacje, różnych złączy i kolan ma Swatt na swojej stronie swatt.pl. U nich może poszukaj. Ja ostatnio takie rzeczy jak nypel, mufa, redukcje u nich właśnie zamawiałem i wszystko się zgadza. Szybka dostawa, dostarczyli dokładnie taką ilość jak zamawiałem, także nie musiałem niczego reklamować. |
| |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
| |
Gość: krimer praktykant |
Wykonanie instalacji wodnej w domu najlepiej zgłosić sprawdzonej firmie, która się tym zajmuje. Od siebie mogę wam polecić www.azinstal.com.pl Wykonywali instalację wodną i gazową w moim domu. Jeżeli mieszkacie w Łodzi lub okolicach to polecam wam się do nich zgłosić. |
|
Instalacja wodna w domku.
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
- problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
- ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....
- Ogrzewanie podłogowe - jaki koszt? Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Ceny sprawdzicie na https://projekt-ogrzewania.pl/
- Ogrzewanie w domu Liczba postów: 362 Grupa: Robimy inst... [quote=Kociol.net]Ogrzewanie gazowe w praktyce wychodzi drogo,no chyba że mamy małe i dobrze izolowane mieszkanie,wtedy faktycznie nie ma się czego obawiać. Trz...