offline fiorina majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline GunsNRoses inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
offline plastuś doświadczony
|
|
| |
Gość: Ekspert PCPM praktykant |
Jeżeli chodzi o instalację zarówno c.o. jak wodociągową warto zainteresować się rurami z miedzi. W przypadku tradycyjnego c.o. z grzejnikami ważną właściwości miedzi jest anty dyfuzyjność, dzięki której do obiegu nie przenika tlen, który powoduje korozję. Przy instalacjach wodociągowych ważną cechą miedzi jest wysoka higieniczność, przez co nie wydziela ona żadnych szkodliwych substancji. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: paweł123 praktykant |
|
| |
offline witekem praktykant
|
|
| |
Gość: maciek654 praktykant |
Bardzo fajny zróżnicowany wybór części pod instalacje, różnych złączy i kolan ma Swatt na swojej stronie swatt.pl. U nich może poszukaj. Ja ostatnio takie rzeczy jak nypel, mufa, redukcje u nich właśnie zamawiałem i wszystko się zgadza. Szybka dostawa, dostarczyli dokładnie taką ilość jak zamawiałem, także nie musiałem niczego reklamować. |
| |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
| |
Gość: krimer praktykant |
Wykonanie instalacji wodnej w domu najlepiej zgłosić sprawdzonej firmie, która się tym zajmuje. Od siebie mogę wam polecić www.azinstal.com.pl Wykonywali instalację wodną i gazową w moim domu. Jeżeli mieszkacie w Łodzi lub okolicach to polecam wam się do nich zgłosić. |
|
Instalacja wodna w domku.
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
- Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 32 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
- gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...
- Jakie szambo? Liczba postów: 58 Grupa: Robimy inst... Szukasz skutecznych rozwiązań do oczyszczania szamba lub przydomowej oczyszczalni. To jak najbardziej warto zapoznać się z marką Biofos Professional https://skl...