Proponuję kupić kocioł gazowy Termet i poszukać w okolicy fachowca, który ma autoryzację firmy - wtedy masz pewność, że wszystko zostanie zamontowane prawidłowo i zgodnie z wytycznymi firmy - a więc bezpiecznie.
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline AdrianPudlo inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Izka39333 praktykant |
Jeśli chodzi o instalacje gazowe, to ważny jest dobry projekt. Nie tylko przemyślany i dogodny w użytkowaniu, z optymalizacją kosztów ale PRZEDE WSZYSTKIM bezpieczny! Dlatego warto zdecydować się na biuro projektowe z dużym doświadczeniem i renomą. Dobre projekty instalacji gazowych czy projekty instalacji C.O ma w swojej ofercie biuro projektowe z Sosnowca, do którego mam bardzo duże zaufanie. Sami sprawdźcie ich ofertę: http://www.projekty-promiast.pl/projektowanie -budynkow-i-instalacji/ Pozdrawiam. |
| |
Reklamy Google | |
offline bibi2 fachowiec
|
Ja ze swojej strony mogę polecić biuro projektowe www.eran.com.pl ktore nam robiło projekt instalacji gazowej i muszę przyznać że świetnie sobie z tym poradzili. Fachowo załatwili wszystkie niezbędne formalności. |
| |
offline KamilDrogowski kierownik
|
Ja korzystałem z pomocy hydraulika z Koszalina, więc
jeśli ktoś poszukuje hydraulika z tamtych okolic to
zajrzyjcie na stronę firmy Expert. |
| |
Gość: wirio praktykant |
Ja budowę instalacji gazowej i wodno-kanalizacyjnej zleciłem firmie www.wroterm.com.pl i polecam ich również wam. Pracę wykonali szybko i dokładnie. Widać, że pracują tam prawdziwi fachowcy, którzy znają się na wykonywanym zawodzie. Po za wykonywaniem instalacji sanitarnych firma zajmuje się też ich serwisowaniem. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ekspert marki GASPOL SA praktykant |
|
| |
offline Thermostahl_pl majster
|
|
| |
offline dolomit praktykant
|
Co myślicie o takim rozwiązaniu jak kotłownia gazowa http://instaltechnik.pl/poradnik/rozdzial-i-o grzewanie-zrodlo-ciepla/ ? Zastanawiam się, które połączenie będzie dla mnie korzystniejsze: kocioł z otwartą komorą spalania czy kocioł kondensacyjny. Jak to wygląda u Was w domach? |
| |
Gość: arek99 praktykant |
Precyzyjny projekt dot. ogrzewania przygotowali nam w biurze Eran parę miesięcy temu. Ekipa montażowa nie miała problemów z odczytaniem wytycznych, cały czas miałem do dyspozycji kontakt do projektanta, także można było wszystko na bieżąco wyjaśniać. Zakres usług i namiary do firmy są na eran.com.pl. |
| |
offline Piecco.pl doświadczony
|
|
|
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸