Gość: HYDRO-INSTALTOR praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kedaar praktykant
|
Jeśli ktoś potrzebuje wykonać taką instalację, to polecam ten namiar : http://www.hydraulik-warszawa.net - to świetny hydraulik działający na terenie miasta Warszawa i w okolicach. Oprócz nowej, zajmuje się też modernizacją i naprawami starej hydrauliki. Wszelkie sprawy typu cieknący kran, sparciała uszczelka, wymiana rur, zaworów, montaż pralki czy zlewu itd itd - polecam. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: olo77 praktykant |
Pozytywne mam doświadczenia z hurtownią Swatt. Moja firma specjalizuje się w instalacjach sanitarnych i dużą część elementów zamawiam właśnie od nich. Prowadzą swój sklep online na swatt.pl. Różne rodzaje baterii, czy przyłączy, praktyczne dodatki, można skompletować rzeczy pod każdą instalację. Szybko odpisują na maila, nie ma też większych problemów żeby kogoś po drugiej stronie złapać pod telefonem. |
| |
Gość: arek345 praktykant |
u nas w domu instalacją sanitarną i grzewczą zajmowała się firma www.komarpol.pl, świetnie wszystko rozplanowali i wykonali. Bardzo solidna ekipa, polecam. |
| |
Gość: kaarlo456 praktykant |
Warto sobie poszukać takich elementów na stronie swatt.pl. Wybór jest spory, zwłaszcza baterie które od nich zamawiałem są w naprawdę fajnym, wysokim standardzie, nie miałem problemów z instalacją. W ogóle cała hurtownia ma sporo różnych systemów instalacyjnych nie tylko pod sanitarkę, ale też choćby grzewcze, które czasami też montuję i właśnie u nich robię zaopatrzenie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Miu897 praktykant |
Mi natomiast podoba sie działanie ich http://wroterm.com.pl/oferta/ naprawdę sprawnie, mozna im zaufac. także cenowo wychodzą bardzo korzystnie |
| |
Gość: arek99 praktykant |
Przy budowie domu z całą instalacją sanitarną pomogli mi w biurze Eran – eran.com.pl. Firma jest z Gliwic. Dobrze wykonana dokumentacja, przy samych robotach nie było najmniejszych problemów żeby wdrożyć zaproponowane przez projektanta rozwiązania. Szczególnie jestem zadowolony z ogrzewania – zużycie jest małe, a można komfortowo nagrzać cały dom nawet przy cięższej zimie. |
| |
Gość: aliot praktykant |
Opracowaniem kompleksowej dokumentacji instalacji sanitarnych dla mojego domu zajęła się firma www.proinstal.limanowa.pl i mogę polecić ich również wam. Oferują kompleksową obsługę związaną z dokumentacją i wykonawstwem instalacji sanitarnych. |
| |
Gość: Kuballll praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Nam instalację sanitarna wykonywała firma Ziterm http://www.ziterm.pl dlatego jeżeli ktoś z województwa Sląskiego potrzebuje porządnych i doświadczonych fachowców to śmiało moge ich polecić. Ekipa pracuje zgodnie z terminami, nie było żadnych opóźnień do tego instalacja była zrobiona zgodnie z planem. Do tej pory zajmują się serwisem i zapewnili nam gwarancję na robociznę. Cenowo również było to do przyjęcia :) |
|
Instalacje SANITARNE I GRZEWCZE.
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...