![]() Gość: michaello praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Ania80 praktykant |
Znaleźć pralkę "idealną" nie jest łatwo. Mnie się udało. Kupiliśmy z mężem pralkę od LG model F10A8ND, jest idealnie dostosowana do naszych potrzeb. Piorę głównie ja więc, mogę powiedzieć, że spisuje się lepiej niż poprzednie pralki które miałam. Działa cicho, nie urządza sobie wędrówek po łazience. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
Czy ja wiem czy znalezienie pralki energooszczędnej to taki wielki wyczyn? Wejdź sobie na stronę CANDY i masz wiele modeli dużych bo 7-8 kilogramowych które są w klasie A+++ więc to już w zasadzie najniższe możliwie zużycie energii. Jeden z moich faworytów http://www.candy-appliances.com/candyimages/p hoto1/upload/640/10-31006852%20GV4%20117D3%202-S-F-53274-M.j pg |
| |
offline ![]() cappyy fachowiec
![]() |
Coraz więcej osób wspomina własnie o pralce Candy. Dlatego też i ja zainteresowałem się tymi pralkami. Wtedy też dowiedziałem się że ta marka ma w swojej ofercie pralki sterowane telefonem. Poczytałem o tym i naprawdę wiele może to ułatwić. Patrząc na ich bogatą ofertę http://www.candy.pl/pl/ ciężko zdecydowac mi się na jeden konkretny model. |
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google |
Inteligentna pralka
«
Powrót do artykułu: Inteligentna pralka | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak zaaranżować łazienkę w przystepnej cenie? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 29 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 56 Grupa: Wnętrza Czy są tutaj osoby, które są w trakcie lub mają w planach przeprowadzkę biura, domu lub mieszkania? Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się przepro...
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 126 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...
- Jak otworzyć zepsuty zamek w drzwiach? Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza