Internet Satelitarny- za i przeciw?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

30 kwietnia 2010, 19:56

Zgadzam sie: good 0 bad

W ostatnim czasie zacząłem dość mocno interesować się usługa Internetu Satelitarnego.

Analiza kosztów, w porównaniu np. do internetu mobilnego,w dłuższej perspektywie wygląda zachęcająco. Nie ma co oczywiście porównywać ze stałym łączem np. TP czy chelo, ale nie wszędzie są możliwości skorzystania z usług tych dostawców.

Internet Satelitarny ma się dobrze sprawować na terenach wiejskich, gdzie problem z dostępem do sieci stanowi duży problem.

Czy ktoś spotkał się z tą usługą w praktyce?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2010, 16:45

Internt Satelitarny to prawdziwy hit na rynku. Pozwala na uruchomienie szybkiego internetu w miejscach, w miejscach które nie posiadają do niego dostępu droga naziemną. Pozwala na użytkowanie internetu na terenach oddalonych od obszarów miejskich, nawet w środku lasu. Rozwiązanie to doprowadza do tego iż może być on dostępny w całej Polsce.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2010, 00:10

Brzmi co najmniej jak reklama... chciałabym dowiedzieć się czegoś od doświadczonego użytkownika.
To owszem jest szansa dla wielu regionów, zwłaszcza wiejskich, jednak to wciąż mało popularna forma dostępu do sieci, a szkoda...

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Stół do jadalni Liczba postów: 6 Grupa: Porady i op... Ja kupiłem świetny stół w AMS https://galeriamebliams.pl/katalog/stoly .html Potrzebowaliśmy taki stół do jadalni większy i stabilny, udało się znaleźć idealny.
  • Meble na wymiar Gdańsk Liczba postów: 77 Grupa: Porady i op... Drodzy forumowicze, zwracam się do Was z prośbą o poradę w kwestii mebli kuchennych. Chcę, aby były one trwałe i funkcjonalne, ale jednocześnie nie chcę zaniedb...
  • Jaki pomysł na sypialnie Liczba postów: 223 Grupa: Porady i op... Szanowny Panie, Przed aplikacją farby gruntowanie jest konieczne. Może Pan do tego wykorzystać grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Grunt zwiąże kur...
  • catering Liczba postów: 36 Grupa: Porady i op... A czy ktoś z was może catering eventowy Spółdzielnia Socjalna Równość? Tak pytam, ponieważ poszukuję kogoś dla siebie, kto zapewni mi profesjonal...
  • Agencja pracy dla Ukraińców Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Mam kilku przyjaciół na Ukrainie, którzy chętnie podjęli by się pracy w Polsce. Nie wiemy jednak jakie formalności trzeba załatwić. Możecie coś doradzić w tym z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19455 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 353

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >