Inwestycje LC Corp

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

14 grudnia 2011, 12:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Wątek poświęcony inwestycjom LC Corp we Wrocławiu i innych miastach. Proponuję na początek zająć się osiedlem Maestro zlokalizowanym w południowej części Wrocławia na dzielnicy Krzyki-Jagodno. I osiedlem na wrocławskich Maślicach przy ulicy Potokowej.

Co sądzicie o tym deweloperze, czy macie już jakieś doświadczenia?
Zapraszam do dyskusji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2011, 12:10

Osiedle "Maestro" (wizualizacje dewelopera)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2011, 12:14

Dodaję jeszcze widok osiedla przy Potokowej, dokładny plan I etapu

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2012, 11:11

Użytkownik WroFanatyk napisał:

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2012, 11:13

Zdjęcia z investmap.pl
http://forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszk ania-domy-f67/osiedle-maestro-t2393.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lutego 2012, 09:28

Dzień otwarty na osiedlu Maestro
"Z okazji ukończenia realizacji budynku A „Osiedla Maestro" serdecznie zapraszamy Państwa na Dzień Otwarty, który odbędzie się 10 marca w godzinach 9-17 na terenie inwestycji przy ul. Vivaldiego 72.

W tym dniu zachęcamy Państwa do skorzystania z usług:
- architekta wnętrz,
- przedstawiciela firmy wykonującej zabudowy kuchenne oraz szafy wnękowe.

Pracownicy naszego biura sprzedaży pomogą Państwu zapoznać się z układem funkcjonalnym mieszkań, zaprezentują otoczenie osiedla oraz odpowiedzą na wszystkie Państwa pytania.

Wszystkim osobom, które w trakcie tego dnia zdecydują się na zakup mieszkania na "Osiedlu Maestro", oferujemy specjalne rabaty. Zapewniamy opiekę dla najmłodszych oraz miłe upominki dla wszystkich gości.

Zapraszamy do spotkania".

Dni Otwarte - Osiedle Maestro

Ten post był edytowany przez luhmann dnia: 29 lutego 2012, 09:34
Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2023, 21:50

http://google.se/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 21 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19450 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 368

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >