Inwestycje w nadmorskie apartamenty coraz bardziej popolarne

« Powrót do artykułu: Inwestycje w nadmorskie apartamenty coraz... | « Powrót do grupy: Inwestycje

7 lipca 2022, 11:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Na rynku jest bardzo dużo nadmorskich apartamentów z rynku pierwotnego i wtórego które od wielu miesięcy nie mogą znaleźć nabywcy. Z czego wynika taki spadek zainteresowania nadmorskimi apartamentami? Deweloperzy zachęcają licznymi promocjami i obniżają ceny w tzw. przedsprzedaży a klientów nie ma. Dlaczego oferty sprzedaży ,,wiszĄ" na portalach przez wiele miesięcy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2023, 10:32

Wynajem mieszkania może być bezpieczny i korzystny zarówno dla właściciela, jak i najemcy. Warto pamiętać, że weryfikacja potencjalnych najemców jest kluczowym krokiem w procesie. W poście firmy Svager Apartamenty https://svager-apartamenty.pl/jak-zweryfikowa c-najemcow-przed-wynajmem-mieszkania-praktyczny-przewodnik-d la-wlascicieli-nieruchomosci/ dowiesz się, jak przeprowadzić skuteczną weryfikację, aby uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek.

Ten post był edytowany przez Logun dnia: 26 sierpnia 2023, 10:32
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2024, 12:33

Nikt nie kupuje tych mieszkań nad morzem. Ceny spadają a zainteresowania nie ma - nie polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2024, 10:06

Jestem właścicielem 5 mieszkań w Poznaniu i poszukuję sprawdzonej firmy do zarządzania najmem. Zależy mi na kompleksowej obsłudze - od znalezienia dobrych najemców po pilnowanie płatności i naprawy. Słyszałem o firmie https://www.vincare.pl/ i zastanawiam się, czy ktoś mógłby podzielić się swoim doświadczeniem z ich usług. Będę wdzięczny za każdą informację.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2024, 08:24

Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na Twój mikroklimat. Zajrzyj na ich stronę pod tym linkiem: https://www.twojmikroklimat.pl i daj znać, co myślisz. To są własnie aparamenty do wynajmu nad morzem :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2024, 21:05

Inwestycje w apartamenty nad morzem są mało pewne. Znam wiele osób, których albo fasktycnza stopa zwrotu to ok. 2% albo mają gwarantowaną stopę 8% przez 5 lat, ale mieszkanie bylo zdecydowanie za drogo sprzedane, więc ten zwrot zaszyty był w cenie metra. Wydaje mi się, że dużo lepiej kupić mieszkanie w jakimś mieście z dobrą relacją ceny metra do możliwego czynszu najmu. Ja sam inwestuję w Łodzi. Takie mieszkanie mozesz tak samo oddać w zarządzanie i się niczym nie przejmować. Ja polecam www.rentpartner.com.pl/zarzadzanie-najmem-lod z

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19425 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >