offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: michalk praktykant |
pewnie że opłaca się taka inwestycja:) dobrze jest też mieć sprawdzone biuro, to zawsze większa pewność zakupu niż kupowanie bezpośrednio od właściciela. Ja jestem bardzo zadowolony z usług biura www.mojdom-nieruchomosci.pl korzystaliśmy z ich pomocy już dwukrotnie i transakcja była idealnie przygotowana. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: utiti praktykant |
Podstawą przy inwestowaniu w nieruchomości jest podjęcie współpracy z firmą, która zajmuje się wyceną nieruchomości. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to polecam wam skontaktować się z firmą www.asuma.pl Pracują tam specjaliści, na których można polegać. |
| |
Gość: jeko praktykant |
Jeżeli zdecydowaliście się na inwestowanie w nieruchomości to musicie rozejrzeć się za odpowiednią firmą, która będzie nimi zarządzała. Jeżeli inwestujecie na terenie Poznania to polecam wam www.adminion.pl Sam z nimi współpracuję i wiem że można na nich polegać. |
| |
offline adamkowa inżynier
|
Nieruchomościami zajmuje się także agent https://www.krystianbiarda.com/agent-nierucho mosci-warszawa/ i pomoże w znalezieniu fajnego mieszkania. W dużych miastach jest ich sporo, więc można wybierać. Lokalizacja jest także ważna. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dorota_ praktykant |
Lokalizacja mieszkania jest jedną z najważniejszych rzeczy. Wisełka Apartamenty i Spa powstaje w sercu Beskidów. W pobliżu tego kompleksu znajduje się zakole Wisły, wodospad oraz park krajobrazowy. A jak wiadomo przyroda może być bardzo twórcza. Ja od kilku lat jeżdżę w tamte strony i jestem zachwycona przyrodą, dlatego postanowiłam zainwestować w apartament w tym kompleksie. |
| |
offline barbn inżynier
|
Warto oszczędzać i inwestować, bo to się po prostu opłaca. Zerknijcie na ofertę nest banku https://nestbank.pl/dla-ciebie-i-rodziny/oszc zednosci-i-inwestycje. W bankach inwestycje to przede wszystkim rzecz bezpieczna i jak najbardziej mogę polecić. Sama korzystam ;) |
| |
offline gabon fachowiec
|
Moim zdaniem w tym temacie nie ma żadnego potencjału i po prostu nie warto w tym działać. Czy nie lepiej wejść w system XTB i z nim operować? Tutaj ten potencjał powinien być bez porównania większy. Wiadomo, że na nieruchomościach też da się całkiem nieźle zarobić, ale trzeba je traktować długoterminowo i mieć na nie jakiś poważniejszy plan. |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
Gość: serim praktykant |
Wszystkim osobom, które planują inwestować na terenie Krakowa polecam zapisać sobie kontakt do firmy www.consilo.pl Jest to świetne biuro nieruchomości z tego miasta, na którym można w pełni polegać. |
|
Inwestycje w nieruchomości
«
Powrót do artykułu: Inwestycje w nieruchomości | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Jak obecnie wygląda rynek kredytowy? Liczba postów: 23 Grupa: Inwestycje Wiecie na rynku cały czas jest zasyp najróżniejszych produktów finansowych, ale wiecie.... Najważniejsze jest też to, aby nie stracić kontroli n...
- Jaki powinien być hotel idealny? Liczba postów: 32 Grupa: Inwestycje Jakiś czas temu byłem na weekend w Poznaniu i zatrzymałem się w polecanym mi Hotel Poznań Włoski - Liceum dla Dorosłych Poznań , który według mnie oferuje wysok...
- Jak w ostatnich latach kształtowały się zmiany w b... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 224 Grupa: Inwestycje Czy ktoś z Was zdecydował się na opcje jaką jest zarządzanie najmem? W sieci znalazłam te firmę - https://alavoro.pl/zarzadzanie-mieszkani em/. Pojęcie zarządzan...
- Zakup mieszkania: od dewelopera czy z rynku wtórne... Liczba postów: 19 Grupa: Inwestycje Cześć! Planujesz zakup nowego mieszkania w Katowicach? Według mnie, warto zajrzeć na stronę GeoGrupa. Mają tam wiele propozycji nowych mieszkań w różnych części...