offline ![]() zlotaraczka doświadczony
![]() |
|
Ten post był edytowany przez zlotaraczka dnia: 28 kwietnia 2012, 23:21 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mirek30 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
![]() Gość: Marwik praktykant |
Dzięki za szybką odpowiedź. W takim razie chyba nie mam co się zastanawiać tylko wybrać tą, ponieważ jak do tej pory nie mogę znaleźć podobnej wełny, która by mniej pyliła. Zależy mi zarówno na montażu jak i jakości. A jakiej grubości u siebie użyłeś? Ja zastanawiam się pomiędzy 25 a 30 cm ale nie wiem czy to nie za dużo. |
| |
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Katarzyna S. inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() enfrog doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Katarzyna S. inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: gosc2015 praktykant |
Termoizolacyjna masa do
likwidacji mostków termicznych i do docieplenia od
wewnątrz na bazie aerogelu (najlepszy izolator na
Świecie) |
| |
offline ![]() buchu fachowiec
![]() |
|
|
Izolacja dachu wełną.
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- blacharze jakości Liczba postów: 4 Grupa: Robimy dach Blachy perforowane, siatki stalowe i inne elementy konstrukcyjne to podstawa w wielu gałęziach przemysłu. Perfopol dostarcza wysokiej jakości produkty wykorzyst...
- Jakie drewno na więźbę dachową? Liczba postów: 70 Grupa: Robimy dach Więźba jest suszona ale nie znaczy, że sucha. Żadne drewno w tartaku obecnie nie jest suche, wiesz... wczoraj było jeszcze drzewem i każda więźba schnąc będzie....
- Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy dach Dla mnie kwestia jest prosta, jeśli nasz kasę deskujesz, nie masz kasy musisz nauczyć się z tym że będzie trochę gorzej, ale dom się nie zawali. Więc jeszcze ra...
- Po co taśmy samoprzylepne podczas montażu membrany Liczba postów: 17 Grupa: Robimy dach Dla mnie dobre taśmy ma Tesa. Na przykład taką: http://www.tesa.pl/przemysl/tesa-4287.ht ml. Ta akurat ma zastosowanie w paletowaniu czy owijaniu komponentów ele...
- Jak wykończyć dach? Liczba postów: 29 Grupa: Robimy dach Membrany dachowe to podstawowy element każdej solidnej konstrukcji dachowej. Na stronie https://www.folie-budowlane.pl/membrany- dachowe-i-akcesoria.html znajdzi...