Elewacje wentylowane to świetne i nowoczesne rozwiązanie. Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, która się tym zajmuje to polecam wam skontaktować się z www.loxan.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę powiedzieć że warto było się do nich zgłosić.
Gość: ynir praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Merfy praktykant |
Faktycznie styro lepsze niż wełna. Lepszy, lżejszy, przyjemniejszy i lepiej izolujący materiał. Przy montażu wełny przynajmniej w moim przypadku jest dramat, muszę być cały zakryty, bo uczulenie od razu daje znać o sobie. Cały dom mam ocieplony styropianem i jest cicho i ciepło zimą |
| |
Reklamy Google | |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
To prawda, dlatego styropian jest stosowany w ponad 80% przypadków ociepleń budynków w Polsce. Godny polecenia jest w szczególności styropian grafitowy o współczynniku lambda 0,031 W/mK. Jest lepszym izolatorem niż białe płyty, więc daje podobne efekty ocieplenia przy mniejszych grubościach. W ofercie Knauf Therm można znaleźć pełny asortyment wysokiej jakości płyt grafitowych do ocieplania wszystkich przegród w budynku: www.styropianknauf.pl |
| |
Gość: Krzysiek-09 praktykant |
|
| |
Gość: Jakub K praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
moim zdaniem dobrze że są dobre izolacje ścian i że są dobrze wentylowane przy prowadzonym remoncie polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz młotków łopat szpadli gwoździ płyt kartonowo gipsowy dętek rowerowych felg i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|