Witam, forumowiczów mam pytanie odnośnie izolacji poddasza, moi znajomi u siebie zastosowali izolację natryskową z tej firmy http://www.ekointegrator.pl/izolacja-natrysko wa-piana-icynene/ i twierdzą, że sprawuję się super. Moglibyście wyrazić swoją opinię na temat takiej izolacji i tej firmy z góry bardzo dziękuję.
Izolacja natryskowa
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Worki big bag Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... Przy większych pracach remontowych czy budowlanych worki big bag są niemal obowiązkowe. Pomagają w szybkim uprzątnięciu odpadów, a dzięki temu, że można je łat...
- Opłacalna rekuperacja w tym momencie to? Liczba postów: 16 Grupa: Ekologiczny... My mamy rekuperacje.... Dom się buduje raz w życiu więc stwierdziliśmy że warto te 20tys przeznaczy na rekuperacje Jeśli są na forum osoby, które szukałyby fir...
- dom energooszczedny Liczba postów: 400 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
- jak opłacalność pompy ciepła? Liczba postów: 27 Grupa: Ekologiczny... Według mnie pompy ciepła są bardzo opłacalnym źródłem ogrzewania, choć oczywiście trzeba dobrać odpowiednie urządzenie do swoich potrzeb. Polecam kontakt z firm...
- Rekuperacja - jaką wybrać? Liczba postów: 31 Grupa: Ekologiczny... Mieliśmy z mężem podobny dylemat, jaką rekuperację wybrać i po długiej analizie, wybraliśmy rekuperator punktowy. Z czasem doszliśmy do wniosku, że to była dobr...