offline Neonowy majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Budowlaniec24 inżynier
|
Rozumiem, że chodzi o izolację okien szczególnie na zimę. Z doświadczenia wiem, że silikon daje rade, testowałem w starym mieszkaniu Tylko trzeba natłuścić skrzydło, ramę jak przy uszczelkach odtłuścić, żeby przywarł tylko do ram. No i nałożyć gruba warstwę silikonu. Odczekać aż porządnie zastygnie i dopiero wtedy można otworzyć okno. Całkiem dobry sposób U mnie się sprawdził. |
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
|
|
Izolacja okna?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
- Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....