Izolacyjność cieplna ścian - nowe przepisy budowlane.

« Powrót do artykułu: Izolacyjność cieplna ścian - nowe... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

7 listopada 2016, 09:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Fajny artykuł. A tak się zapytam od razu, czy trzeba kołkować styropian?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2016, 08:50

Niedawno kleiłem styropian pianoklejem i wszystko sie elegancko trzyma. Co tu dużo mówić: roboty znacznie mniej, bo nie trzeba dźwigać worów z klejem i ich rozrabiać. Bierzesz tubę w ręce, kleisz po obwodzie i zygzakiem po środku. Pianoklej wypełnia wszlekie nierówności, kołkowanie ma się z głowy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2016, 08:32

Potwierdzam - pianokleje są bardzo uniwersalne i nadają się także do klejenia styropianu przy ocieplaniu. Ja używałem także np. do montowania kasetonów i listw styropianowych na suficie. Polecam ze względu na trwałość.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2022, 12:35

uważam że w nowoczesnych przepisach budowlanych powinna znajdować się dobra izolacyjność cieplna polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz płyt kartonowo gipsowych lakierobejcy silikatów silikatów klei silikonowych gniazdek rur dzbanków i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 393

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >