JAKI SKLEP INTERNETOWY?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

20 kwietnia 2011, 13:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, zabieram się za wymianę mebli. Znajomy polecał mi extrapunkt.pl
Czy macie jakieś doświadczenia związane z tym sklepem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2011, 15:14

Ja doświadczeń nie mam z tym sklepem, szczerze mówiąc pierwszy raz o nim słyszę. z tego co widzę po przeglądaniu strony to nie za tanie te meble, ja bym się bał kupować mebli przez internet

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2011, 11:21

Jeżeli chodzi o ciekawe i zarazem godne zaufania sklepy internetowe,to zapraszam do nas na www.Taniobuduj.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2011, 14:13

Co do sklepów internetowych,to koniecznie odwiedź też stronę w www.Senpo.pl tam znajdziesz coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2011, 13:28

Teraz bardzo atrakcyjne ceny oraz promocje na większość artykułów,sprawdźcie sami www.Taniobuduj.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2011, 14:56

O widze, że kolega z tanio buduj ciągle się lansuje na forum ! ja osobiście wole budować solidnie i na długie lata a niżeli tanioooooo !

BEZ REKLAM ! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2011, 13:27

Te reklamy... bezczelne reklamy, doprowadzają użytkowników do szału. Ja nie szukam odnośników do źródeł innych, tylko konkretnych opinii ludzi którzy mieli styczność z danym tematem lub danymi produktami! Ale tak to już jest jak się nie czyta regulaminów przed rejestracją! Życzę poniesienia konsekwencji

Ten post był edytowany przez dnia: 3 sierpnia 2011, 13:27
Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2011, 13:47

Reklamy do TV a nie na moim ulubionym forum :D

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2011, 14:52

Czy oni nie zdają sb sprawy z tego, że ludzie jeszcze bardziej zneichęcają się do danej firmy w ten sposób ???

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2011, 15:47

Widocznie myślą, że to jakoś im pomoże, ja nie lobię natrętnych spamowiczów, to już się nie rozchodzi tylko o ten post wyżej, nie lubię poszukując odpowiedzi na konkretnym forum, o konkretnej tematyce, spoglądać na kolejny link... wrr

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 90

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >