JAKI SKLEP INTERNETOWY?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸

25 lutego 2015, 11:45

Zgadzam sie: good 0 bad

polecam producenta naturdrew.com.pl mam od nich sypialnie całą i jestem zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2015, 14:48

A sprawdzaliście na naszej stronie MeblezKrakowa.pl ? Bo jeżeli nie to najwyższy czas nadrobić zaległości,zapraszamy serdecznie i służymy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2015, 13:32

Teraz w internecie można już kupić praktycznie wszystko. Nawet gniazdka, kable, przedłużacze http://www.ligeroo.pl/ . Nareszcie nie trzeba się martwić, że się nie zdąży kupić i jaka oszczędność czasu a bardzo często również pieniędzy. Osobiście bardzo często kupuje w takich sklepach, bo nie mam czasu na bieganie po zwykłych.

Ten post był edytowany przez anastazja4390 dnia: 3 marca 2015, 19:13
Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 12:25

Polecam z czystym sumieniem www.DoOzdabiania.pl gdzie każdy znajdzie coś dla siebie w szczególności ozdoby i dodatki do mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 12:34

A gdzie znajdę dobrej jakości meble kuchenne?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2015, 13:40

[quote=kamil.z]A gdzie znajdę dobrej jakości meble kuchenne?

A skąd jesteś?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2015, 18:09

Świetnym sklepem internetowym z dekoracjami do domu i mieszkania jest galeria www.artaks.pl Ostatnio zamówiliśmy tam z żoną obraz na płótnie. Bardzo dobrze komponuje się z wystrojem naszego mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2015, 15:49

[quote=DoOzdabiania.pl]Polecam z czystym sumieniem www.DoOzdabiania.pl gdzie
każdy znajdzie coś dla siebie w szczególności ozdoby i
dodatki do mieszkania.

A jakieś przykładowe akcesoria możecie wymienić?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2015, 13:26

W kwestii akcesoriów to chyba będziemy mogli pomóc,właśnie tym zajmujemy się na co dzień,dla zainteresowanych podsyłam stronę www.Strefa-Domowa.pl wybór jest naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2015, 08:54

Sklepów jest cała masa ale sam ze swojego doświadczenia polecam robić zakupy w tych internetowych z uwagi na o wiele niższe ceny niż w sklepach stacjonarnych.
Wyposażenie warto jest kupować w sklepie Leroy Merlin - szczególnie oświetlenie bo wybór jest oszałamiający.
Sprzęty w ole ole - obecnie jest to jeden z tańszych marketów ze sprzętem. Na dole umieszczam kody rabatowe do obu tych miejsc:
http://okazje.co/kod-rabatowy-leroy-merlin
http://okazje.co/kod-rabatowy-oleole

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 86

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >