JAKI SKLEP INTERNETOWY?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

8 października 2013, 09:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja jeszcze znam sklep z zastawami obiadowymi, obrusami. Zwłaszcza obrusy ma bardzo ładne ten sklep Witeks.. Można też kupić do salony ładną zastawę - może wyglądać jako ozdoba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2013, 10:14

Polecam naszą stronę www.Massi.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór akcesoriów do wyposażenia swojej łazienki,teraz mamy kilka ciekawych promocji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2013, 13:41

A Ja również zmieniłem meble w pokoju i nie nachodziłem się za nimi zbyt wiele. Tyle co kurier mi je przywiózł. Jeśli szukasz meblowego sklepu internetowego to uważam (sam z niego skorzystałem), że najlepszy jest ten http://www.burzynscymeble.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2013, 14:49

Polecam sklep internetowy Megastore, szeroki wybór artykułów do domu, ogrodu, oświetlenie itp. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2013, 10:52

Jeżeli interesują Cię meble sosnowe to zapraszam na naszą stronę http://www.zrobionezdrewna.pl
W załączniku kilka przykładów naszych kolekcji.
Polecamy meble sosnowe z e względu na naturalny charakter produktu, drewniane meble prezentują się bardzo dobrze ze względu na wyraźny rysunek słojów.

Ten post był edytowany przez martap912 dnia: 14 stycznia 2014, 12:30
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2013, 13:27

w kwestii dekoracji polecam sklep www.tekstylialand.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2013, 10:22

A co powiecie na sklep ehak24.pl?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2013, 11:45

Akurat nie miałem okazji korzystać z usług tego sklepu,ale mogę polecić www.Victori.pl każdy znajdzie coś dla siebie,a miła i fachowa obsługa chętnie doradzi.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2013, 09:34

Jeżeli chodzi o dobre sklepy internetowe, to jak dla mnie najlepszym jest ehak24.pl Mają tam dobre liny stalowe i zawiesia.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2013, 13:04

kupowac meble przez internet? odważny jesteś.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 283

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >