Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
Gość: Marek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jerzy20 praktykant |
|
| |
Gość: edmund praktykant |
W sumie drewniane drzwi zewnętrzne tez wcale nie są takim złym rozwiązaniem jak mogłoby się wydawać. Sprawdźcie sobie chociażby softline68, rozwiązanie bez wątpienia ekologiczne, drzwi można po latach poddać renowacji, są zaopatrzone w aluminiową listę wzmacniającą. Jak dla mnie sporo sprawa. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Może warto poszukiwania ładnej i ciepłej stolarki okiennej rozpocząć od firmy Domega w przypadku której będziecie mogli liczyć na uczciwe podejście, dobry zakres cenowy i jednocześnie utrzymanie terminów realizacji zakupu oraz samego montażu. Warto zajrzeć jak znajdziecie trochę wolnego czasu i jestem przekonany, że wszystko przebiegnie zgodnie z ustaleniami. U nas nie było problemów, wybraliśmy okna PCV OknoPlast, a drzwi dębowe Parmax. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Roksanana praktykant |
|
| |
offline theme fachowiec
|
Aluhaus bardzo OK drzwi choć nie na każdą kieszeń. Podobnie z resztą jak kolejne świetne aluminiowe od Hormanna. Niestety aluminium jest jeszcze bardzo drogim rozwiązaniem i mało jest firm produkujących tańsze ale dobre drzwi alu. Ja znam choćby Wikęd ale tam jest tylko 1 seria Future Inox z aluminiowymi drzwiami. Niemniej można coś już sobie wybrać w niższej cenie ale w dobrej jakości. |
| |
Gość: Mateusz91 praktykant |
|
| |
Gość: dsddd praktykant |
Skontaktuj się z firmą Revia (http://www.meblerevia.com/). Specjalizują się w robieniu drzwi z drewna i wydaje mi się, że faktycznie będzie można na nich liczyć. Firma ze sporym doświadczeniem w branży i faktycznie dobrą ofertą jeśli chodzi o drzwi. Wykorzystują dobrej jakości drewno dębowe, poza tym wykończone ręczne, ręcznie postarzane więc tutaj można liczyć na indywidualnie wykonane elementy wykończenia wnętrz. |
| |
Gość: goździkowy praktykant |
Drzwi wejściowe zapewnili nam Omikron https://omikronkoszalin.pl/drzwi/ po cenie atrakcyjnej, nie wspominając o jeszcze lepsze jakości. Mielismy gwarancje, ze stawiamy na solidne drzwi, poniewaz jest to firma z dekadą doświadczenia. Z kolei do mojej firmy zamówiłem drzwi przeciwpożarowe, także z ich oferty! |
|
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸