Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸
offline taya.feest praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Danuta00 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kristoff praktykant |
Bardzo duży wybór modeli drzwi zewnętrznych znajdziecie w ofercie firmy Kapica z opolskiego. Można wybierać z długiej listy gotowych rozwiązań lub stworzyć własny projekt drzwi aluminiowych w sprawdzonych systemach Schuco, które zapewniają bardzo duże możliwości projektowe. Można indywidualnie dobrać rozmiar drzwi, pochwyty, dodatkowe przeszklenia, klamki czy inne akcesoria. Ich doradcy są chętni do pomocy, więc na pewno podpowiedzą najlepsze rozwiązania. |
| |
Gość: MarianM praktykant |
|
| |
Gość: ZDUN praktykant |
Drzwi firmy Wisniowski ktos tu wczesniej polecał to
rzeczywiscie najwyzsza półka ale jaka cena? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: korfanty praktykant |
Ja się przekonałem do drzwi z PVC-U produkowanych przez firmę Matplast z Nowej Rudy na Dolnym Śląsku. Są niezwykle ciepłe i wytrzymałe, ale przede wszystkim prezentują się bardzo efektownie. Mają też bardzo ciekawą opcję w postaci wbudowanego specjalnego modułu pozwalającego na otwieranie drzwi na sygnał Bluetooth. To interesujące rozwiązanie, zwłaszcza jeśli ktoś myśli o budowie inteligentnego domu lub po prostu o wygodzie mieszkania. |
| |
Gość: Kikoter praktykant |
Jak szukasz drzwi energooszczędnych, utrzymujących ciepło ze szczelną instalacją, to porozmawiaj z https://gerde.pl/, bo realizują montaż we Wrocławiu i w okolicach, do 30 km od miasta. Dojazd bezpłatny, więc od razu się skonsultujesz i poznasz ekspertów, katalogi, nowości ze świata drzwi zewnętrznych, wewnętrznych, specjalistycznych, przeznaczonych do samodzielnego malowania. |
| |
Gość: MarekNU praktykant |
Ja polecam firmę kmt. Jest bardzo dużo modeli i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Dla mnie ważna była dobra izolacja ciepła i wybrałem model supertherm 90. Jestem zadowolony bo rachunki są faktycznie niższe i w domu zimą było cieplej niż przed wymianą drzwi |
| |
Gość: driver praktykant |
Energooszczędność to na pewno bardzo ważna kwestia, ale w przypadku drzwi zewnętrznych liczy się także trwałość i prestiżowy wygląd. My postawiliśmy na aluminiowe drzwi Schuco z oferty firmy AL-Tech z Mnikowa pod Krakowem. Nie tylko mają świetne parametry cieplne, ale także bardzo wysoką stabilność i oryginalne wzornictwo, jakiego nie mogliśmy znaleźć w ofercie innych firm. Polecam zarówno system, jak i producenta. |
| |
Gość: Allina praktykant |
|
|
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸