ZBIGMET to też prawdziwie polski producent.Rodzice mają te drzwi 0d 14lat.Ja mam 3lata.Mają ciekawą cechę ;oprócz tego że antywłamaniowe to i ciche.Posiadają aż 41dB wytłumienia-co dla mnie było kropką nad i.Przymierzałem się do kupna parę miesięcy,ale gdy się okazało że i paru znajomych chwali je sobie to się zdecydowałem na nie i jest wszystko o.k do disiaj.
offline Ecco praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Robert_Antczak doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Budowlaniec24 inżynier
|
|
| |
Gość: andzias76 praktykant |
|
| |
Gość: zadowolony klient praktykant |
U mnie zamontowane Dierre AT3 sprawuja sie swietnie. Cena z montazem zmiescila sie w okolicy 4 tys. Sa ciche, solidne i fakt faktem sprawiaja wrazenie pancernych. Mechanizmy chodza dobrze i wydaja sie byc precyzyjne. Mielismy z nimi jeden maly problem, mianowicie glosno chodzila klamka, ale serwis przyjechal, rozebral, nasmarowal i teraz klamka chodzi jak trzeba. Dla mnie super, pamietaj ze placisz nie tylko za sam produkt ale tez za rozwiazanie przyszlych problemow, ktore moga sie zdarzyc w kazdym przypadku - w koncu robia je ludzie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: marecki1 praktykant |
|
| |
offline goodidea doświadczony
|
projekty domów Ja bym poleciła włoskie drzwi firmy Barausse (Mega Meble)super design, trwałość i przede wszystkim naturalny fornir pozdrawiam. |
| |
offline kuratelko majster
|
|
| |
offline maaarek praktykant
|
Z doświadczenia wiem że warto postawić na znane marki, dlatego tym się głownie kierowaliśmy przy wyborze drzwi i wybraliśmy z pol-skone model Nordic. Narazie sprawdza się bardzo fajnie od kilku miesięcy i myślę że było warto. Nawet to że ma szybkę wzdłuż (wymysł żony) całkiem nieźle wygląda. |
| |
Gość: zadowolony praktykant |
Ktoś wcześniej pisał o drzwiach Włoskich, a ja się pytam po co, jak mamy swoich bardzo dobrych producentów, nie trzeba nam chyba zagranicznych. Przykład już ktoś podał pol-skone, ja podam również drzwi drewniane firmy lizurej, bo tego producenta drzwi sam posiadam i mogę polecic, pozdrawiam! |
|