Ostatnio kupiłem aluminiowe drzwi zewnętrzne Schuco od firmy Kapica z opolskiego. Mają bardzo duży wybór wzorów, kolorów i wyposażenia dodatkowego. Ich drzwi są bardzo szczelne i ciepłe, mają nawet stolarkę do domów pasywnych. Tylko u nich udało mi się znaleźć dokładnie taki model, o jaki mi chodziło i nawet udało się idealnie dopasować kolorystykę. Warto ich odwiedzić, zwłaszcza jeśli poszukujecie spersonalizowanej stolarki.
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
Gość: ArturB praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Karol - Superthermy są na prawdę dobre. Mi pasują też passive 75. Super izolację masz też dzięki dodatkowym przylgom podobnie jak np. w najwyższej opcji w Mikei czy w kilku seriach w Wikędzie. Dodatkowym plusem jest też na pewno ościeżnica aluminiowo kompozytowa. Wiele firm ma już taką w ofercie na szczęście. Wspomniane KMT ale też w/w Wikęd czy Mar-Tom. Warto wiedzieć czego się szuka w drzwiach, bo różnych technologii jest na prawdę dużo. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Fikolek praktykant |
|
| |
offline domi.nika fachowiec
|
moja siostra ma drzwi firmy z Włoch i bardzo sobie chwali
:) uwazam ze sa mega solidne |
| |
Gość: Michał34 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Dla mnie osobiście lepsze technologicznie 75 passive. Choć grubsza odsłona też jest niczego sobie. Ostatnio fajnie sprzedają się u mnie Arctiki z Mar-Tom o podobnych właściwościach albo Wikędy Termo Prestige. Tylko że KMT czy Wikęd są lepiej doposażone w standardzie. Pozornie wyższa cena w katalogu jednak ma wpływ na to ile za tą cenę dostaje się w drzwiach osprzętu. |
| |
Gość: Karol78 praktykant |
modeli jest multum, trzeba wiedzieć czego się chce i na to zwracać największą uwagę. Ja chciałem bardzo dobrze izolujące drzwi i zdecydowałem się ostatecznie na model supertherm 90 z tej firmy kmt o której wspominają na górze. Drzwi mają super paarametr, dobrze wyglądają i są porządnie wykonane |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Zdecydowanie warto podczas poszukiwań drzwi zewnętrznych zwrócić również uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Drawex ze względu na bardzo dobry poziom obsługi, konkurencyjne oferty i też możliwość sprawdzenia różnych opcji dopasowanych idealnie pod swoje potrzeby od strony designu, ale też izolacji oraz zabezpieczenia przed włamaniem. |
| |
offline perer inżynier
|
Pochwyt to w dużej części element dekoracyjny, trzeba
pamiętać ze aby otworzyc drzwi musi być |
| |
offline theme fachowiec
|
W markecie może i da się kupić dobre drzwi wejściowe ale
patrz na to, że w salonie masz możliwość zakupu drzwi z
montażem co daje Ci 8% VAT zamiast 23% jakie masz w
markecie. Czas oczekiwania na montaż będzie oczywiście