JAKIE SZAMBO?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

24 sierpnia 2015, 17:26

Zgadzam sie: good 0 bad

tez bedzeimy musieli wybrac jakieś szambo. Ale ostatnio ktos mi doradził ze lepsza będzie przydomowa oczyszczalnie. Słyszałem ze ta firma www.frukko.pl robi ciekawe projekty i ma przystępne ceny. a wy co bardziej doradzacie? Oczyszczalnie sa teraz w modzie bo sa ekologiczne, ale sam nie wiem co będzie łatwiejsze i tansze w utrzymaniu,

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2015, 06:04

Wydaje mi się, że montaż najnormalniejszego, betonowego szamba to jednak strzał w dziesiątkę. Skoro ludzie od dawien dawna korzystają z tego sposobu, i jeszcze nic się złego nie stało to chyba to coś znaczy. Takie moje zdanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2015, 11:15

W takim razie podaj budżet jaki posiadasz na ten cel i dopiero wtedy pomożemy,doradzimy na forum,. Moim zdaniem najlepszy wybór to oczywiście solidne,betonowe szambo.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2016, 15:05

jeśli szukacie szamba to warto skorzsytac z usług firmy Frukko. Mają duży wybór, a poza tym dostawę za darmo na terenie całego kraju i 10 lat gwarancji. Te zbiorniki mają tez rózne certyfikaty wiec myślę, ze raczej powinny być szczelne i nie powinny się wypychac http://www.frukko.pl/oferta/9-szamba.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2016, 14:36

Moim zdaniem, jeśli nie ma możliwości przyłączenia się do kanalizacji, to tylko szambo betonowe jest optymalnym rozwiązaniem. Koszt niewielki, duża trwałość. Ja skorzystam z takiego zbiornika http://radom.ekologiczne-szamba-betonowe.pl/ . Myślę, że trafiłem na solidnego producenta. Z chęcią polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2016, 08:21

Wybór odpowiedniego szamba to jedno, a dbanie o jego czystosć to drugie. Warto korzystać z usług firm, które zajmują sie usługami kanalizacyjnym, bo wtedy mamy pewność, ze podchodzą do sprawy profesjonalnie i mają odpowiedni sprzęt.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2016, 12:50

Szamba betonowe zdecydowanie są dużo lepsze niż PCV. Mają dłuższą żywotność i mniej problemów z nimi. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 12:41

Szambo betonowe jest moim zdaniem o wiele trwalsze i solidniejsze niż to plastikowe,więc warto dołożyć i zdecydować się na beton,z doświadczenia znajomych wiem,że plastik po jakimś czasie często pęka.

Hydro-Met.net

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2016, 10:03

Akurat jeżeli chodzi o szamba,to polecam zajrzeć na www.Szambaatestowane.pl gdyż zajmujemy się tym na co dzień i chętnie doradzimy,pomożemy podczas wyboru. Teraz mamy atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2016, 11:20

Ja zawsze używam tych bakterii: https://sklepdlaogrodu.pl/pl/preparat-do-szam b-1kg-target.html. Bardzo dobrze działają, Target jest niezawodny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 506 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 329 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 428 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 159 Grupa: Technologie... Falowniki sieciowe https://sklep.enovus.pl/falowniki/ , zwane również inwerterami sieciowymi, są kluczowym elementem instalacji fotowoltaicznych podłączonych do...
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 292 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 213

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >