JAKI SKLEP INTERNETOWY?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

15 lipca 2014, 08:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto zajrzeć także na stronę www.Victori.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór artykułów do urządzenia swojej łazienki w niższej cenie:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2014, 09:57

Jak dla mnie warto zajrzeć do sklepu ehak24.pl. Jeżeli szukaice lin stalowych, wciągarek etc. to właśnie tutaj.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2014, 15:20

Jeżeli szukacie dobrego i godnego zaufania sklepu internetowego to polecam także zajrzeć do nas www.2hd.pl mamy szeroki wybór artykułów do wyposażenia łazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2014, 10:01

Zgadzam sie. Znalezienie godnego zaufania sklepu internetowego nie jest zadaniem prostym, osobiście uważam, że najlepszym wyborem bedzie tutaj ehak24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2014, 14:56

Ze swojej strony proponuję www.SprytnyMajsterkowicz.pl gdzie znajdziecie narzędzia oraz szereg innych artykułów wykończeniowych,mamy ciekawe promocje a fachowa obsługa zawsze służy swój radą i pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2014, 00:36

Zgadzam sie z przedmówcą odnośnie do odzieży roboczej. Ja z kolei kupuję tu: http://www.sklep.intergo-bochnia.pl/pl/c/Ochr ona-rak/19 i nie miałem nigdy problemów z zamówienieni

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2014, 23:09

No to ja polecę też sklep i-budowalny.pl Oprócz dużego wyboru płytek i całego asortymentu do wyposażenia łazienki, podłóg, tapet itp., oferuje też bardzo atrakcyjne ceny. Wystarczy sprawdzić na ceneo.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2014, 07:28

jest parę dobrych sklepów z odzieżą roboczą, ja akurat korzystam z http://www.pirat.waw.pl/ mają rozbudowaną ofertę, ubranie jest w różnych kolorach - jest w czym wybierać

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 18:52

A zaglądaliście do nas na Victori.pl ? Bo jeżeli nie to jest szansa na to aby jeszcze w sierpniu kupić artykuły do wyposażenia łazienki po atrakcyjnej cenie,szczegóły na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2014, 07:19

Ja miałam ciekawy pomysł na biznes i otworzyłam piekarnię, cukiernię http://www.guztech.com.pl/ - a sprzęt kupiłam u nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 140

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >