Gość: Czarek61 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: RafałSoni praktykant |
|
| |
Gość: Namis565 praktykant |
|
| |
offline sotb praktykant
|
Widzę, że marketing z formy jbp zarejestrował się na każdym portalu i bzdury wypisuje. Otóż powiem Wam prawdę. Kamera KZ2 nie powala. Owszem fajnie, że ma moduł wifi i zapis na kartę. Kompletny bezsens to krótki kabel w gniazdem RJ przyciskiem reset i gniazdem zasilania - w tym momencie robi się z niej kamera wewnętrzna, bo brakuje zabezpieczenia przed wilgocią. Nie zaszkodziłoby, gdyby była wyposażona w POE i złączki przeciwilgociowe. Element przegubowy do ustawiania kamery w pionie - bardzo kiepska śrubka lub gwint w nakrętce. Dostałem ją ze zerwanym gwintem. Na dodatek mocowanie jest ząbkowane, więc nie ma możliwości płynego ustawienia. Kolejny minus - kamera nie robi nagrań sekwencyjnych. Poważny minus. Zamiast tego robi zdjęcia co ustawiony interwał czasu. Co gorsze tych zdjęć nie da się przejrzeć aplikacją na smartfona, bo nie ma takiej opcji. Można to jedynie zrobić przez przeglądarkę na kompie. Nie ma możliwości kasowania zdjęć. Nawet jeśli przez eksploratora windows "wykasujemy" zdjęcia, to po ponownym wejściu do katalogu nadal tam są. Poważne niedociągnięcie. Mikrofon chyba ma jakąś wadę, bo bez przerwy słychać jakby ktoś w niego pukał, jakby chrobotanie podczas wiatru. Tylko dlaczego słychać to gdy wiatru nie ma? Obraz, dopiero po ustawieniu wysokiego bit rate można powiedzieć, że jest ok. Poza tym - lekkie aberracje. Gniazdo antenowe bez zabezpieczenia przed wilgocią. Ocena 6/10 |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Brolkoo praktykant |
|
| |
offline eder fachowiec
|
Warto o ofertę monitoringów zapytać również w http://deltavideo.pl/. Jest to dobra i doświadczona firma projektująca monitoringi oraz zajmująca się montażem systemów na terenie Warszawy. Uważam, że oferta naprawdę godna polecenia. |
| |
offline stropek inżynier
|
|
| |
Gość: SebastianNurter praktykant |
Oczywiście że można temat jest po to abyśmy mogli znaleźć tutaj najlepsze dla nas opcje monitoringu, ja dom zbudowałem dopiero w zeszłym roku i monitoring na jaki padł wybór to właśie JBP HD Camera, nie powiem złego słowa bo na razie sprawdzają się tak jak powinny, czyli w całkowitej ciemności widocznośc jest do 15-20m, detekcja ruchu i alarm zawsze dzialają, a standard ONFIV pozwala nawet na podłączenie tych kamer IP do rejestratora i podglądu obrazu w kilku miejscach, |
| |
offline Conceptronic.pl doświadczony
|
|
|
JBP HD CAMERA- opinie
«
Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów
Ostatnio na forum
- Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż Liczba postów: 217 Grupa: Ekspert int... Nie ma co się zastanawiać. Serio, przecież taki czujnik kosztuje 100 złotych, a ciągle się słyszy o przypadkach śmiertelnego zaczadzenia. Koniecznie kupować, ni...
- monitoring posesji Liczba postów: 61 Grupa: Ekspert int... W kwestiach związanym z alarmem i monitoringiem warto poradzić się fachowców. Jest to między innymi firma elektryczna Anluks Szczecin https://anluks.pl/firma .....
- Ogrzewanie mieszkania Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert int...
- Masz firmę ? Współpracuj z Quantum Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert int... Z tego co ja wiem to teraz bardzo dużo osób posiada swoją prywatną firmę. _______________________________ _____________ bezpłatna szkoła rodzenia
- Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o projekty elektryczne . To jest po prostu bardzo dobra oferta.