offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Rozdzielczością nagrywania biją inne na głowę HD 720P, a dzięki zastosowaniu diody High Power IR uzyskany obraz jest bardzo dobry zarówno w nocy jak i za dnia. W zestawie posiada kartę pamięci do zapisywania obrazu a to na prawdę rzadko występuje u innych producentów, także jak za taką cenę na prawdę warto. Do tej pory jestem z niej zadowolony. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Pomimo, że jest nowością to już nie jedną osobę zaskoczyła. Własnie świetnym obrazem w nocy, detekcją ruchu z alarmem oraz ze cały system jest w języku polskim, także zamontować i przygotować do użytkowania możemy ją sami. A to kolejne oszczędności, które zostają w naszej kieszeni. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
To prawda pamiętam, że gdy jeszcze szukałem do starego biura to jej nie było, a teraz już pojawiła się nowość z JBP HD Camera. Użytkuję od miesiąca i nie mogę powiedzieć złego słowa. Detekcja ruchu działa bez zarzutów. Obraz genialny za dnia i w nocy, ale na tym trzeba przekonać się samemu :) |
| |
offline Alonka31 inżynier
|
Moi bardzo dobrzy znajomi mają ogromny dom, który często był poddawany próbom kradzieży, aż w końcu zamontowali kamery zewnętrzne KZ2 JBP. Od tego momentu były 2 próby, ale detekcja ruchu z alarmem w kamerze zdały próbę na 100%. Dodatkowo dzięki specjalnym diodom obraz w ciemności również jest świetny. Mogli więc materiał przekazać policji. |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Kamery obrotowe KZ5 to bardzo korzystna opcja zarówno przy monitoringu domu, firmy, czy parkingu. Posiadają standard ONVIF, więc można je również podłączyć do rejestratorów jeżeli wymaga tego sytuacja, bądź gdy nie chcemy można rozbudować jej pamięć do 64GB. Obraz w HD, a detekcja ruchu i alarm jak do tego momentu są niezawodne. |
| |
Gość: PaweloKi praktykant |
Trochę słyszałem o tych kamerach na plus dla nich. Podobno w stosunku jakość-cena jedne z najlepszych na rynku. Sprawdzałem specyfikację KZ2 i mogę powiedzieć, że kilka funkcji mocno je wyróżnia jak możliwość otrzymywania powiadomień na e-mail, ONIVIF czy opcja wykonywania zdjęć po wykryciu ruchu. |
| |
Gość: MirosławSes praktykant |
|
| |
Gość: MirosławSes praktykant |
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
|
JBP HD CAMERA- opinie
«
Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów
Ostatnio na forum
- Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż Liczba postów: 217 Grupa: Ekspert int... Nie ma co się zastanawiać. Serio, przecież taki czujnik kosztuje 100 złotych, a ciągle się słyszy o przypadkach śmiertelnego zaczadzenia. Koniecznie kupować, ni...
- monitoring posesji Liczba postów: 61 Grupa: Ekspert int... W kwestiach związanym z alarmem i monitoringiem warto poradzić się fachowców. Jest to między innymi firma elektryczna Anluks Szczecin https://anluks.pl/firma .....
- Ogrzewanie mieszkania Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert int...
- Masz firmę ? Współpracuj z Quantum Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert int... Z tego co ja wiem to teraz bardzo dużo osób posiada swoją prywatną firmę. _______________________________ _____________ bezpłatna szkoła rodzenia
- Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o projekty elektryczne . To jest po prostu bardzo dobra oferta.