offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Dokładnie, dlatego warto szukać ciekawych rozwiązań które będą cieszyły nie tylko oko gospodarza ale również naszych gości. Ja ze swojej strony mogę zaproponować Ci sklep internetowy www.swdecore.pl gdzie znajdziesz sporo inspiracji jak urządzić dom nowocześnie, ale i jednocześnie przytulnie :) |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Ja Ci polecę rozwiązanie sprawdzone, ale niekoniecznie
wbrew pozorom kosztowne, mianowicie, dobrego projektanta i
wykończenie pod klucz w pakiecie. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Moim zdaniem dobrą opcją jest właśnie wspominany sklep internetowy https://swdecore.pl w którym można znaleźć mnóstwo ciekawych rozwiązań i pomysłów. Mi osobiście najbardziej podobają się donice podświetlane oraz propozycje lamp stojących. Z nimi można stworzyć naprawdę piękne wnętrze :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Kulimar.pl doświadczony
|
|
| |
offline malina inżynier
|
Beton architektoniczny fajnie podkreśla nowoczesny,
designerski charakter wnętrza. Ale słyszałam też, że ma
różne alternatywy. Na przykład można go zastąpić
konglomeratem kwarcytowym, który do złudzenia go
przypomina, ale jest lżejszy i ma lepsze właściwości
Podsyłam artykuł: |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Kulimar.pl doświadczony
|
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
|
Jak ciekawie zaaranżować wnętrze?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- prawnik płock Liczba postów: 15 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 622 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli macie w planach odwiedzić Augustów lub ciekawią Was lokalne informacje, to warto wejść na portal https://augustow.net/. To miejsce, w którym wyszukacie n...
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 78 Grupa: Ciekawe pom... Każda firma ma inne potrzeby, dlatego oferujemy sprzątanie biura Toruń w elastycznych godzinach, które nie zakłócą codziennej pracy. Niezależnie od tego, czy po...
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 8 Grupa: Ciekawe pom... Hej, ja polecam urodaiwdziek.pl
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 482 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?